2777
2789
عنوان

کیا دوره ttcرفتن؟

91 بازدید | 10 پست

میشع بهم کمک کنین چجوری جلوی دیگران حالااوناهم شاید مدرس باشن خجالت نکشیم؟ بهترین ایده واسه ارائه ها چجوره چطور باشیم تو اینا؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

عزیزم میتونم بپرسم رشته اتون چیه؟منظورم اینه که زبان خوندید یا اینکه همینجوری فقط ttcمیخوایید بگذرونید؟

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..

فقط اعتماد به نفس ،من ttc نرفتم ولی شده کنفرانس بدم دانشگاه و جلوی استاد و اینا بقدری خودمو مسلط میدیدم که تموم میشد کل جلسه تشویقم میکردن البته کل دوران مدرسه هم همین بودم ،شما فقط اعتماد به نفس داشته باش و مسلط باش 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم میتونم بپرسم رشته اتون چیه؟منظورم اینه که زبان خوندید یا اینکه همینجوری فقط ttcمیخوایید بگذرون ...

زبان خوندم کلاس زبان میرفتم تموم شد دوره برامون گذاشتن 

ttc زبان دیگه البته من وقت نکردم شرکت کنم اواخر که توی کلاسی که همشون آموزشگاه ها مدرس بودن میشستم   موقع ارائه و فری کانورسیشن بسیار راحتم کاری نکردم اگه مسلط باشی خجالت و استرسی چیزی نخواهی داشت

تازه وارد نیستم قبلی پرید 🤦🏻‍♀️کاش یکی کتاب بنویسه مستقل و بی نیاز باش دختر 💙
فقط اعتماد به نفس ،من ttc نرفتم ولی شده کنفرانس بدم دانشگاه و جلوی استاد و اینا بقدری خودمو مسلط مید ...

پس رو اعتماد به نفس باید کار شه درسته؟ اخه ماجلسه اول ttcبودیم اومد همینجوری گفتن تدریس کنین ی مبحث زبانو

ttc زبان دیگه البته من وقت نکردم شرکت کنم اواخر که توی کلاسی که همشون آموزشگاه ها مدرس بودن میشستم & ...

ینی از قبل ttc زبان خودمو مسلط کنم درسته؟

ینی از قبل ttc زبان خودمو مسلط کنم درسته؟

دقیقا وقتی واژه ای نیست که دربارش شک داشته باشی گرامری که توش یه کم اشکال داشته باشی نباشه هیچ خجالت و استرسی نداری تو خونه با خودت حرف بزن درباره موضوعات رسمی و از واژه های سخت و پیچیده و رسمی استفاده کن جایی که اشکال پیدا کردی رو در جا یه جا بنویس روش کار کن  

تازه وارد نیستم قبلی پرید 🤦🏻‍♀️کاش یکی کتاب بنویسه مستقل و بی نیاز باش دختر 💙
ttc زبان دیگه البته من وقت نکردم شرکت کنم اواخر که توی کلاسی که همشون آموزشگاه ها مدرس بودن میشستم & ...

سلام خوبی برای جذب بچه ها تو‌جلسه اول که معارفس چه کارایی باید بکنیم