nazanin_bayatii مدیر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 973 عنوان فقط مذهبی ها لطفا. | مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست بهترین مداحی که گوش. دادین کی. بوده. وقت. مداحی رو گوش میدید. بهتون. ارامش میده اسمشو. بگید. یا. مداحی. هاشو. بزارید . 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️ 1402/03/21 | 18:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سالادفصلmz عضویت: 1397/12/08 تعداد پست: 13901 اون مذهبی که تو ذهنته نیستم ولی مداحی عای حمید علیمی رو دوست دارمذاکر درنورد امام زمانیا فاطمه یا فاطمه امید حیدر ودوست دارم هلالیالله اکبر این همه جلال مهدی رسولی ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
moderntalkinggg عضویت: 1400/12/23 تعداد پست: 13275 نوحه ها و روضه های سلیم موذن زاده رو گوش میدمخیلی سوزناکه
nazanin_bayatii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 973 Q. . .q ها . 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️
آآآسماااان عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 217 تو راه مشهد دامن آلوده و بار گناه آورده ام .. از محمود کریمی گوش دادم خییلی زیاد چسبید
sara2360 عضویت: 1394/08/13 تعداد پست: 44994 Q. . .q 😂😂 پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
سارااااااام عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 یه کانال نوای یاس دارم همونو میزارم پشت هم پلی میکنه من کارای خونه ینی عاااااالیه فوق العادس بعد کلیپای سلمان حلواجی عشق خوشگل
nazanin_bayatii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 973 تو راه مشهد دامن آلوده و بار گناه آورده ام .. از محمود کریمی گوش دادم خییلی زیاد چسبید کریمی. بهترین. مداحه . 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️
آآآسماااان عضویت: 1400/08/13 تعداد پست: 217 کریمی. بهترین. مداحه از نظر منم آره .. هر بندی ک میخونه ی روضه است ... باب دل میخونه ..خدا حفظش کنه
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 بعضی روزا فکر میکنم بار گناهم کاری کرده با من که پیش تو روسیاهم از خجالت بسته نگاهم درونم میسوزه از سوزش آهم یاد گرفتاریم رفتم یاد اون لحظه ای که میبرنم به یاد غسل و کفنم یاد اون لحظه ای که دو تا ملک صدام کنن که بگو ندات کیه قبلت کجاست...**خیییلیم مذهبی نیستم** **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
nazanin_bayatii مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 973 از نظر منم آره .. هر بندی ک میخونه ی روضه است ... باب دل میخونه ..خدا حفظش کنه منم کریمی رو خیلی دوست دارم ارههههه. واقعا. خدا برای. مادرش و..... نگه داره . 눈에 눈물이 없다고 해서 마음이 울지 않는 것은 아닙니다🤍🔗 ^^ . . صرفا چون چشاش اشکی نیست دلیل نمیشه که قلبش گریه نکنه! 🙂🫀🤡️