2777
2789
عنوان

شما چی میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 51 پست
هر چند صحبت من در مورد خیانت نیست... اما اگر کمی به عقب برگردید متوجه میشید، خیانتها و فساد اخلاقی ب ...

نه عزیزم‌سنم‌کم نیست

قدیم بودن مردهایی که خیانت میکردن به راحتی و همسرش اجازه نداشته ذره ای شاکی باشه از این ماجرا

اون هم اگه کسی خیانت نمیکرده از پوشش نبوده از نگاه درست بوده

چون از وقتی چشم باز میکنن همین بوده...اما همونم اگر از حدش خارج شه، مشکل ساز میشه  نمیشه در عر ...

نه عزیزم از وقتی چشم‌باز کردن همین نبوده جامعه شناسها تلاش کردن برای تغییر تفکراتشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم‌سنم‌کم نیست قدیم بودن مردهایی که خیانت میکردن به راحتی و همسرش اجازه نداشته ذره ای شاکی با ...

بله، قدیم هم خیانت بوده اما به نسبت یک به هزار!!! 

و البته که پوشش نامناسب و کم شدن حجب و حیای زنان یکی از دلایل خیانت مرد به زن (البته دلیل مهم) هست 

اما اینکه مردان قدیم که پایبند و متعهد بودن، همه چشم پاک بودن باور غلطیه.. 

غریزه ای که خداوند در مردان قرار داده (برای بقای نسل) همیشه بوده و هست و خواهد بود. اما ممکنه تحت تاثیر عوامل خارجی مثل محیط و تربیت و عوامل تحریک کننده، و..... لجام گسیخته بشه

این نظر منه. موفق باشید 

نه عزیزم از وقتی چشم‌باز کردن همین نبوده جامعه شناسها تلاش کردن برای تغییر تفکراتشون

اگر منظور از جامعه شناس کسانیکه همیشه سعی در استفاده ی ابزاری از زن داشتند، وهمیشه سعی در ترویج برهنگی و بی بند و باری و فساد اخلاقی داشتند و دارند، هستند،!!!! بله همیشه سعی در تغییر تفکرات داشتند!! 

انشالله  واقعا لطف کردی به حرفام گوش دادی  اولین کسی هستی که باهاش از درد دلم حرف زدم خیل ...

ببین اینجا هر کسی ی نظری داره. آدمی که از نظر من معمولیه شاید از نظر یکی دیگ هیز باشه اصلا نباید توجه کنی یا ته دلت خالی بشه. چون تو داری با اون زندگی می‌کنی بعدم گمان بد مثل یه چاهه نمیتونی تهشو ببینی همش میشه گمان بد کرد . چون اولین بار بوده بی تفاوت باش و بسپر به زمان کم کم یادش می‌ره .