2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

88 بازدید | 14 پست

درسته که دختر هایی که داخل رشته تجربی هستند خیلی‌هاشون ازدواج نمیکنن یا خواستگار دارن اما هم سطحشون نیست یا اینکه دارن پزشکی میخونن و تا سن ۳۰ درگیر درس هستند بعد خواستگار دارن ؟ 

ربطی نداره اصلا.

یه جوری میگی تجربی انگار هرکس تجربی بخونه استخدام رسمی ناساست

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ربطی نداره اصلا. یه جوری میگی تجربی انگار هرکس تجربی بخونه استخدام رسمی ناساست

عزیزم من که نگفتم بقیه گفتن منم تاپیک زدم ببینم نطر بقیه چیه همین من که نمیگم تجربی خوبه یا بد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تجربی ها میرن کنکور میدن بعدش قبول نمیشن میرن ی رشته غیرمرتبط    همشون که دکتر نمیشن   خیلی رقابت سنگینه   به حرف آسونه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

عزیزم من که نگفتم بقیه گفتن منم تاپیک زدم ببینم نطر بقیه چیه همین من که نمیگم تجربی خوبه یا بد

خب کاملا بی ربط گفتن.

هرکس تجربی خونده رشته و شغل تاپ به دست نمیاره که جایگاه اجتماعیش رو بالا ببره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خب کاملا بی ربط گفتن. هرکس تجربی خونده رشته و شغل تاپ به دست نمیاره که جایگاه اجتماعیش رو بالا ببره ...

دقیقا منم نظرم همینه فقط میخواستم ببینم بقیه راجب این طرز فکر چی میگن

دخترهای خودشیفته که پول رو به شخصیت و اصالت و اخلاق طرف ترجیح میدن و خیال می کنن چون رشته تجربی رفت ...

عزیزم اینکه معیارت پول داشتن طرف باشه خودشیفتگی نیست.

یک سال سر زندگی باشی پسره تو خرج خونه و رهن خونه بمونه.

سر سال دور از جون گریه کنی بابت پول پیش خونه . و ....... اون موقعس ک میفهمی برداشتت اشتباه بوده

عزیزم اینکه معیارت پول داشتن طرف باشه خودشیفتگی نیست. یک سال سر زندگی باشی پسره تو خرج خونه و رهن خ ...

من با فروختن طلاهام

و همسرم با فروش ماشینش و پس انداز

خونه خریدیم. نصف نصف

منتظر نبودم شوهرم خونه بخره.

منم تا جایی که در توانم داشتم کمک کردم بهش.

من با فروختن طلاهام و همسرم با فروش ماشینش و پس انداز خونه خریدیم. نصف نصف منتظر نبودم شوهرم خونه ...

عزیزم شرایط جامعه الان خیلی فرق میکنه. من شاغلم 

پس اندازمو دارم ولی میدونه وارد شدن به زندگی صفر اونم الان فقط بدبختی داره

چرا ریاضی میشه لطفا توضیح بدید من متوجه منظورتون نشدم    

معمولا رشته های ریاضی و مهندسی نیاز به هوش بالایی داره و آی کیو بالا و مابقی رشته ها همه در یک سطح هستند تجربی انسانی فنی اینا دیگه فقط به علاقه ربط داره

من با فروختن طلاهام و همسرم با فروش ماشینش و پس انداز خونه خریدیم. نصف نصف منتظر نبودم شوهرم خونه ...

مبارکتون باشه . خیلی جمله خوشحال کننده ای بود جدی میگم خیلی خوشحال میشم وقتی میشنوم یکی خونه خریده. الهی که همیشه پر روزی باشین