2777
2789
عنوان

بخاطر همین میگن

132 بازدید | 13 پست

دوست بدرد نمیخوره واقعا فقط خانواده والا الان اومد پیاده رویی یکم هوا بخوره توی سرم دیدم دوستام اینجان،میدونن من مریضم یه زنگ نزدن تولدمم میدونستن ولی یا زنگ نزدن،من با اینا دیگه دوستی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نامزدم بعد عقد میگف نمیخام زیاد دور و بر رفیقات باشی اینا خوب نیستن و فلان گوش نمیدادم ولی ی مدت سختگیری کرد خدااااروشکر میکنم از فکرم رفتن واقعا تو زندگیم تاثیر داشتن همش انرژی منفی داشتن منم با نامزدم دعوا میکردم الان ارااامشی دارم ک فقط میگم خداروشکر ک کاتم با همشون

منم با دوستام میخوام قطع ارتباط کنم

منم میخوام بهش بگم فک نکن من خرم نمیفهمم بخدا مریض شد سریع یه جعبه شکلات بردم اونیکیم براش کلی کار انجام دادمصدای هندشون کل پارک رو گرفته بود،منو ندیدن

💔 همه ب فکر خودشونن هیشکی خوبی نمیخواد واسه کسی بدی میخوان واست اما خوبی نمیخوام  یعنی زجر اد ...

دقیقا من مونده خوبی اونا نیستم کلی معرفتم چیز خوبیه اصلا برام اهمیت ندارن

دقیقا من مونده خوبی اونا نیستم کلی معرفتم چیز خوبیه اصلا برام اهمیت ندارن

کاش ی ادم خوب توی دنیا بودد 

همه از هم بدترن تف  ی جوری شده ک اگه ی نفره خوب هست اونم دیگه بد شده 

فهمیدم که هیشکی قابل اعتماد نیس همه فقط ب فکر منفعت خودشون حتی پاک ترین دلا هم ی روزی بد میشن حتی اونایی ک فکرشو هم ادم نمیکنه 

اینم فهمیدم که اونایی هم خوبن فقط ادای خوب بودن رو درمیارن وگرنه هیچ ادم خوبی وجود نداره فقط نقش بازی میکنن ب خوب بووم 

پس ما هم باید مث خودشدن باسیم بد پرو گستاخ ظالم دیگه هیچوقت دوس ندارم ادم خوبی باشم هیچوقت 😒💔

همون لحظه میرفتی جلو کات میکردی نه نونمون ازشونه نه ابمون 

اره باید اینکار رو میکردم الان شمارشون پاک کردم کاری ندارم دیگه والا دوستی فقط براشون باید منفعت داشته باشه