2777
2789
عنوان

بچه ها بخوام سیگار بگیرم سوپری چی بگم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3245 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی از مارک ها نازک دارن  ضعیف ترین سیگار بازار، کنت مشکی شماره ۱ هست. سیگار محبوبم. قیمتش ...

مرسی عزیزم

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
نه دیگه الان سیگارا قیمت روی جلد دارن ولی بعضیا گرون تر میفروشن 

مرسی گلم پس اگر رفتم میگم سیگار وینستون لایت یا اگرم ندارین یه سیگار سبک بده؟

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
هیچ مغازه داری همچین حرفی نمی زنه. مارکش رو بگو بهت بده وینستون سیلور کنت نانو G1  من‌کنت ...

بوش خوبه؟

من ی بار تو.کافی شاپ یکیو دیدم سیگارش خیلی خوش بو بود اصلا دلم نمیخواست پاشم برم.روم نشد بپرسم چیه

همتای مامانم بودم❤

بوش خوبه؟ من ی بار تو.کافی شاپ یکیو دیدم سیگارش خیلی خوش بو بود اصلا دلم نمیخواست پاشم برم.روم نشد ...

سیگارهای خوشبو معمولا نواد شیمیایی دارن و خارجی هستن 

مثل کاپیتان بلک که هم طعمدار هست هم خوشبو 

ولی من خودم ساده دوست دارم

البته نباید زیاد کشید که ضرر داره😄

سیگارهای خوشبو معمولا نواد شیمیایی دارن و خارجی هستن  مثل کاپیتان بلک که هم طعمدار هست هم خوشب ...

اره برای بعضی وقتا میخوام.اصلا فکر کنم تو زندگی قبلیم میکشیدم.ی دفعه ی کاغذ رسید لول کردم همینطوری شکل سیگار گذاشتم رو لبم کشبدم الکی😂ولی خیلی خوب بود.😅

همتای مامانم بودم❤

دفعه اول سخته؟

نه

فقط شیاد دوتا سرفه کنی.

دود رو میدی تو و قورت میدی 

بعدش از دماغت نیدی بیرون 

ولی اگه تا حالا نکشیدی، واقعا چیز خاصی هم نداره و می تونی بی خیال بشی.

من و شوهرم گاهی وقت ها ماه ها نمی کشیم

ولی بعصی شب ها که خیلی می پیچیم به هم، یکی دو نخ😁😄