2777
2789
عنوان

بچه ها بخوام سیگار بگیرم سوپری چی بگم؟😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3241 بازدید | 42 پست
بگو نمیخرم

نمیتونم نه بگم 

⁦🤦🏻‍♀️⁩

من که گفتم باشه برات جور میکنم 

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا فکر کن داری ماست میخری. چی میگی؟

شما چی میگین 

ماست و  سيگار رو یکی میکنی

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

هیچ مغازه داری همچین حرفی نمی زنه. مارکش رو بگو بهت بده وینستون سیلور کنت نانو G1  من‌کنت ...

وینستون لایت هم هست؟🤔

گفت لایت برام بگیر

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

وا به سوپری چه مربوطه؟ برو بگو یه پاکت سیگار فلان برند میخوام....تامااام

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

منم ی بار رفتم برا یکی بخرم.پاکتشو نگاه کردم دیدم روش نوشته بهمن و سفیده 

رفتم گفتم سیگار بهمن میخوام گفت چه رنگی.گفتم سفید.گفت نه همه شون سفیدن بالاشون رنگی.گفتم روش عکس پوتینه.گفت خانم همه شون روشون پوتینه 😂

همتای مامانم بودم❤

ب و مغازه گوشی بذار رو گوشت بگو آره بابا چه سیگاری میخواستی مثلا کنت یا هر چیز دیگه 

آره فکر خوبیه به خود طرف زنگ میزنم و حرف میزنم 😂

نمیتونم نه بگم  ⁦🤦🏻‍♀️⁩ من که گفتم باشه برات جور میکنم

پیام بده بهش بگو نمیتونم در خودم نمی بینم چنین چیزی بخرم

هيچ وقت به خاطر کسی خودت را ملزم به انجام کاری که دوست نداری نکن

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

شما چی میگین  ماست و  سيگار رو یکی میکنی

به شما مربوط نیس چی میگیم

سوال پرسید جوابشو دادم

حالا شما نهی از منکرش کن وظیفتو انجام بده

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
بله هست حدود ۳۰ تومن

بسته ای؟۳۰؟🤔

گرون تر نیست؟😂

هیچ مغازه داری همچین حرفی نمی زنه. مارکش رو بگو بهت بده وینستون سیلور کنت نانو G1  من‌کنت ...

اون سیگار نازک ها که خیلی هم دودش غلیظ نیست اسمش چیه؟؟

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است. ..
به شما مربوط نیس چی میگیم سوال پرسید جوابشو دادم حالا شما نهی از منکرش کن وظیفتو انجام بده