2777
2789
عنوان

امام زمانی

147 بازدید | 12 پست

با سلام و عرض به همتون 

خواهران اگر ایده ی کار خیر و یا کاری که موجب خوشحالی خداوند و امام زمان بشود و یا کاری که باعث بشه انسانی یا مومنی یا مخلوقات دیگر خداوند مانند حیوانات یا .. از اون کار خوشحال بشوند اگر ان شاءالله ایده ای دارید بفرستید 

تا شاید ان شاءالله کسی ببینه و انجام بده و باعث خوشحالی خداوند بشود از اون کار ها 

یکی از اون کار ها اینه کمک به یتیم واقعا عالیه اینو از حضرت علی ع که واقعا انسان کاملی هست باید یاد گرفت چون اون یکی از بهترین الگو های انسان ها هست که ایشان آنقدر بزرگ هست که وقتی میرفت برای کمک به یتیم و یا یتیم نوازی کاری میکرد که ریا نشه و چقدر خوبه انسان از حضرت علی (ع) واقعا یاد بگیره چقدر انسان کاملی هست هر چقدر از خوبی هاش و فضلیت هاش بگم کمه 

امیرالمومنین(ع) تو دو جا نقطه ضعف داشت یکی وقتی نماز میخواند در مقابل خدا وایمیساد اینجا نمیتوانست تحمل کنه و گاهی از اوقات هم غش میکرد و یکی هم وقتی اشک یتیمی یا مظلومی یا فقیری میدید اینجا نقطه ضعف داشت و اینجا زانو هاش میلرزید 

خوشا به حال اونی که این دو تا نقطه ضعف امیرالمومنین رو داشته باشه اون انسان کامله و این دو تا نقطه ضعف در واقع اون نقطه قوتش هست که در مقابل خدا انسان کامل ضعیفه و در مقابل مظلوم هم انسان کامل ضعیفه

دردامام زمان توی قلبم

سلام خواهرم خدا رو شکر چقدر دل پاکی داری  ان شاءالله

خدا کند همه ی درد و بلای انسان ها و مخلوقات خداوند یکتا بریزد توی سر شیطان و شیاطین و بریزد توی سر شیطان که بزرگ ترین دشمن انسان هست 

خدا لعنت کند شیطان رو که واقعا دشمن آشکار ماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس هر شغلی که داره میتونه یه بخیشی از درآمدش رو هرچند ناچیز به نسبت امام زمان خرج کنه ... مثلاً پول شیرخشک بده به داروخونه بگه هرکس اومد نداشت بخره از پول من رایگان بده بهش...

☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!
هرکس هر شغلی که داره میتونه یه بخیشی از درآمدش رو هرچند ناچیز به نسبت امام زمان خرج کنه ... مثلاً پو ...

چ کار قشنگی

خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم...تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   

دلم نیکی های بسیار میخواهد دلم از خیر سیر نمیشود امااااا دستم رو بسته اند 

سلام خواهرم یکی از کارهای خیر ، صلوات فرستادن برای تمام اموات و شهدا هست 

صلوات عاشقانه و کامل و با اعتقاد کامل و توجه به معنی بفرست 

و برو قرآن یا مهر خوب از جای واقعا معتبر و درست و مناسب بخر بده هدیه بده به کسی ، یا اگر خون پاک و بدون بیماری و واقعا خوبی داری اهدا کن فقط به نیت قربة الی الله به کسی که نیاز داره 

#سخن_علما

🌷 آیت الله بهجت (ره) :

✍️ کار خیر خود را دست کم نگیرید ، در هرکار خیری خود را به قدر نخود هم شده شریک کنید،

🌱 شاید همان کارخیر بی ریا قبول و باعث نجاتتون شد.ضمن اینکه انجام کار خیر توفیق آور است (توفیق زیارت، رفیق خوب، همسر و فرزند خوب و..)

🌿 انجام کار خیر اول ، کار خیر دوم را براتون ارمغان میاره و این خیر دائمی باعث سعادتمندی و نجات انسان میشه..

☘️ در حدیث داریم فرزند صالح میخواهی زیاد صدقه بده..صدقه دادن زمینه نسل صالح است.

☘️ صدقه تا هزار سال و تا ۷ نسل روی انسان اثر می‌گذارد.

#کلام_بزرگان
‌‌‌‌‌

یا اگر اموات بی وارث یا کم وارث یا شهید بی وارث یا کم وارث داری یا میشناسی برو سر قبر یا مزارش و گلاب خوب بریز روی قبرش و برای همه اهل قبرستان یک حمد و یازده تا سوره توحید بفرست بده به همه اموات و همه شهدا در قبرستان 

و اگر هم نمیشناسی برو سر هر مزار شهیدی صلوات بفرست براشون و سوره حمد بخون برای خدا و ثوابش رو بده بهشون و بسیاری از سوره های دیگر قرآن و دعاهای خوب دیگر بخوان برای خدا و عاشقانه و ثوابش رو بده بهشون 

و تو خانه خوش اخلاقی کن و پای مادر و دست پدرت رو ببوس و نیکی کن و احترام و خوش اخلاقی کن با خانواده و ثوابش رو بده تمام اموات و شهدا 

خیلی عالیه 

سلام خواهرم یکی از کارهای خیر ، صلوات فرستادن برای تمام اموات و شهدا هست  صلوات عاشقانه و کامل ...

عزیزم گفتم که دستم بسته هست وگرنه کار خیر که زیاده ریا نباشه اهل نمازم اهل صلواتم اهل نماز شبم اهل قرآنم اهل کمک کردن هستم ولی برام کافی نیست راضیم نمیکنن این کارها