2777
2789
عنوان

دوقلوهایی که تازه شیطون شدن ...😩

359 بازدید | 17 پست

کوچولوتر که بودن باخودم میگفتم هرچی بزرگتر بشن اوضاع بهتر میشه ،بی خوابی دیوانه کننده ی من کمتر میشه ، ولی الان که نزدیک یکساله شدن تازه یکی از قل ها داره دندون درمیاره و بد غذا و بد خلق شده و به علاوه که چهاردستو پا هی از پله ب اشپزخونه میره بالا و کارای خطر ناک میکنه ، قل دیگه هم علاقه ای به چهار دستو پا رفتن نداره ولی دوست داره بایسته و همش درحال نق نق کردنه که از یجایی بگیره و وایسته...حالا این وسط کارهای عقب مونده ی من و غذا و بشور و بساب منم بماند که با چه وضعی و تو چه حالتی انجامشون میدم! نگرانی بزرگ امروزمم بد غذا شدن دخترمه که یک هفته اس لب به هیچی نمیزنه و دائم درحال نق و گریه اس... . خدا کمکم کن ، صبر و حوصله و تواناییمو زیادش کن ، این زندگی و گل های قشنگی رو که بما بخشیدگی واسمون حفظشون کن ، کمکم کن به نحو احسنت از پس این زندگی و پرورش بچهام بریام🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خیلی دوست دارم (به شرط حیات البته) ببینم زندگی طوفانی من با این بدو بدوها یی که توش هست که آروم میشه ، با بچه ها اوقاتمون رو‌با شادی بگذرونیم و بگیم و بخندیم ، یعنی سال بعد ممکنه اوضاع آرومتر شده باشه؟ بی خوابی ها‌و دست درد و کمر درد من کمتر شده باشه؟!

در هر حال ....

الحمدلله# علی کل حال ..❤️

#‍ ۲۱-خرداد-۱۴۰۲
#‍ بماند ب یادگار 😍❤️ ساعت ۱۵:۲۳

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

عزیزم چند هفتگی دنیا اومدن بچه هاتون

این که دوقلو هارو زودتر به دنیا میارن درسته؟

مثلا چند هفتگی؟

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چند هفتگی دنیا اومدن بچه هاتون این که دوقلو هارو زودتر به دنیا میارن درسته؟ مثلا چند هفتگی؟

من ۳۷ هفته و چهار روز زایمان کردم ، طبق روزی که دکتر برام نوبت زده بود ، اگر رعایت کنی و همه ی چی خوب پیش بره مثل بقیه ی زایمانها سر وقت خودش انجام میشه

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
واییییییییی دوقلو 😍😍😍😍😍😍😍 هردوشون دخترن؟

منم قبلا باشنیدن اسم دوقلو کلی ذوق میکردم🫠😂

یه دختر یه پسر

وایییییی چه خوب میشه گفت یهو راحت شدی😂❤️❤️ من دو قلو خیلیییییییییی دوست دارم😍😍😍

فعلا تا راحتی فاصله ام‌زیاده عزیزم😅 ولی بازم خداروشککککر که هستن تو خونم 

عزیزم من امروز روز هفتم انتقالمه . داستانایی ک از اون روزا نوشتی و خوندم . برام دعا کن . 

امیدوار باش کسی از آینده خبر نداره☺️

عزیزم مثبت شدم شکر خدا . 🥰 بتامم بالا بود دعا کن منم مثه تو بشم یه دختر یه پسر هرچند ک صحیح و سالم ...

واییی خداروشکر  

انشالله صحیح پ سالم بغل بگیری شون😊

نمیدونی چقدر خوشحال میشم خبر مثبت شدن یه مامان منتظر رو میشنوم  

حیلی مواظب خودت بتش راه طولانی رو در پیش داری امیدت همیشه به خدا باشه

عزیزم مثبت شدم شکر خدا . 🥰 بتامم بالا بود دعا کن منم مثه تو بشم یه دختر یه پسر هرچند ک صحیح و سالم ...

راستی عدد‌ بتا چند بود ؟ 

چند جنین انتقال‌دادی؟