2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لپه و برنج هرکدوم جداگانه میپزی ابکش میکنی.برگ دلمه هارو اندازه ی دقیقه میزاری تواب نمک و ابجوش میجوشه و ابکش میکنی تاابشون بره.بهد پیاز داغ گوشت چرخکرده قشنگگگگگ حسابی تفت میدی ادویه جات نمک فلفل زردچوبه اینامیزنی ی کوچولوام رب و برای خوش بویی وخوش طعمیشم ی ذره زعفران میزنی.من خودم شخصا کمی ترش خیلی کم دوست دارم براهمین برااینکه مواد رو داخل برگ پیچوندیم و ته ظرف چیدیم اندهزه نصف استکان اب و روغن و ابغوره باهم مخلوط میکنم میریزم روشون  درشو میزاری وزیرشوکم میکنی تاحسابی جابیفته و دراخرم باپیاز داغ و گوجه گیلاسی و زرشک تزیین میکنیم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

لپه عدس یک پیمانه  بپز ..برنج نیم دانه دو پیمانه بزار کمی بپزه..گوشت پیاز تفت بده با یه قاشق رب ادویه نمک ..بعد همه مواد مخلوط کن سبزی معطر و زرشک اضافه ..مواد مخلوط ...بعد بزار روی برگ بپیچون...ته قابلمه چدن. تا برگ انگور بزار بعد دلمه ها بچین ..یه لیوان آب چند قاشق روغن زیتون بریز ..یه چیز سنگین مثل بشقاب یا درب قابلمه بزار رو دلمه ها بزار برا حرارت کم بپزه ...چاشنی دوست داری رب انار یا رب آلوچه تمز هندی و...با آب مخلوط بریز روی دلمه 

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️