صبا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 649 عنوان مدرسه 92 بازدید | 16 پست دلم میخاد برم مدرسه امسال رو نخوندم ب دلایلی هرچی میگم برم ثبت نام کنم ادامه بخونم میگن تو درس خون نیستی لازم نیس🥺 واقعا دوس دارم ادامه بدم! از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم پرونده ی باز جدیدی برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻♀️ 1402/03/21 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
closedream عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 5477 پیگیر شو شدید چندمی لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز :)
paransis عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2080 تا چندم خوندی،،، مشکل مالی داشتی؟؟ دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa
آلمامممممممم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 3613 حتما ادامه بدهالان دوره ای نیست که ترک تحصیل کنی بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
لعنت_به_قیافت عضویت: 1401/11/30 تعداد پست: 8884 برو ثبت نام کن و درساتو بخونب خانوادتم قول بده میخونی درساتو من دخترِ ایرانم✨
صبا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 649 پیگیر شو شدید چندمی من دهم بودم دهم رو کامل نخوندم نشد از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم پرونده ی باز جدیدی برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻♀️
صبا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 649 تا چندم خوندی،،، مشکل مالی داشتی؟؟ نه نداشتیم دهم نصفه خوندم از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم پرونده ی باز جدیدی برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻♀️
صبا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 649 حتما ادامه بده الان دوره ای نیست که ترک تحصیل کنی اره نیست. از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم پرونده ی باز جدیدی برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻♀️
paransis عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2080 نه نداشتیم دهم نصفه خوندم خخب برای چی ادامه ندادی دختر خوب من همسن توعم امسال دوازدهم میرم تموم میشم،، میره برای همیشه درس خوندن دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa
صبا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 649 خخب برای چی ادامه ندادی دختر خوب من همسن توعم امسال دوازدهم میرم تموم میشم،، ... خب مامانم گف امسال نخون سال بعد میبرمت الانم هیچی:))) از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم پرونده ی باز جدیدی برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻♀️
closedream عضویت: 1400/09/19 تعداد پست: 5477 من دهم بودم دهم رو کامل نخوندم نشد همسنیم میتونی ببین میشه حتی تو کلمه غیر ممکن ممکن هست برو و بترکون اینجا بشینی فقط آرزوهاتو تو لیوان غرق میکنی:)به قول شایع لنتی پای تو دلش کوچه میخاد لا اقل خودت هوایه خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داش برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سر حال قدیمو راش بنداز :)
paransis عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2080 خب مامانم گف امسال نخون سال بعد میبرمت الانم هیچی:))) دلیلت چی بود،،،،،،،،، باید صدرصد ادامه بدادی برای چی درستو ول کردی ،،، چه رشته ای هستی... عزیزم... دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa
صبا_هسدم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 649 دلیلت چی بود،،،،،،،،، باید صدرصد ادامه بدادی برای چی درستو ول کردی ،،، چه رشته ای& ... تجربی. هعی از مغز عزیزم عاجزانه تقاضا میکنم پرونده ی باز جدیدی برام رو نکنه ،ظرفیت رسیدگی تکمیله.🤝🏻🚶🏻♀️
paransis عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 2080 تجربی. هعی الان هم دیر نشده برو ادامه بده انشالله موفق میشیی، دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنیدparisa
آلمامممممممم عضویت: 1400/06/02 تعداد پست: 3613 تجربی. هعی اشکال نداره الانم چیزیو از دست ندادی از همین الان شروع کن به درس خوندن پاییز ثبت نام کن انشاءالله بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️