2777
2789
عنوان

شوهر

239 بازدید | 20 پست

من دو زن داداش دارم یکی خیلی با وقار اروم صحبت میکنه اون یکی بلند احوال پرسی میکنه و خیلی تعارفی شوهرم وقتی به این زن داداشم میرسه خیلی گرمم باهاش احوالپرسی میکنه و منم از این کار متنفرررم فک میکنم اونو دوست داره هر جا میشینیم زل میزنه بهش و ب موهاش اما به اون یکی نه....میخاستیم هدیه عروسی بگیریم برای عروسی داداشم میگ ب جای پول برا زن داداشت طلا بگیریم ک هر وقت ببینه بگ ما بهش هدیه دادیم ...میگ بیایم عروسیمون باهم بگیریم اعصایم خرد کرده نمیدونم چکار کنم میاد خونمون میگ اون داداشت نمیخاد بیاد...

یه بار ت مسافرت به زن داداشم پیام داده ادرس فرستاده من الان موندم شماره زن داداشمو از کجا داره بعدشم زن داداشم بهش پیام تبریک عید داده....

نمیدونم چکار کنمممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حوری که معلوم نباشه حساس شدی یا حسودی کردی  مثلا انگار خیلی ام دوسش داری ویژگی های منفیشو ی ...

دوست ندارم از یکی بد بگم با خونوادمون خوب رفتار میکنه من میگم تقصیر خود شوهرمه 

دوست ندارم از یکی بد بگم با خونوادمون خوب رفتار میکنه من میگم تقصیر خود شوهرمه 

البته از یه جهت میگم شوهرم بهش پیام داده اون چرا  پیام تبریک عید برا شوهرم فرستاده مگ برا داداشم میفرسته ک باز برا اون میفرسته

ازش پرسیدی شماره رو از کجا آورده؟چرا آدرس داده؟ اینجوری باشه ک کلا با این مرد ب مشکل می خوری

آدرس ک با هم مسافرت بودیم ادرس جایی ک میخاستیم بریم رو فرستاد شماره نپرسیدم گفتم قبح قضیه میره بعد حدس میزنم از تو گوشی من برداشته

آدرس ک با هم مسافرت بودیم ادرس جایی ک میخاستیم بریم رو فرستاد شماره نپرسیدم گفتم قبح قضیه میره بعد ح ...

باید می پرسیدی شماره ی زن داداش منو  از کجا آوردی؟ چرا آدرس فرستادی براش 

وقتی برای برادرم نمی فرستی برای ناموسش چرا می فرستی

حس می کنم داری شل می گیری

باید می پرسیدی شماره ی زن داداش منو  از کجا آوردی؟ چرا آدرس فرستادی براش  وقتی برای ...

چکار کنم ؟ تهش دعوا میشه میگه ت به من اعتماد نداری ،تهمت میزنی ..

دقیقا برا داداشم نفرستاده برای اون فرستاده

برای پیامش توبیخ کنم درست میشه؟