2821
2789

هزینه ی آزمایش های قبل عمل بینی چقدر میشه عزیزم؟

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کم خونی در حد کم مشکلی نداره ولی زیاد باشه انجام نمیدن

کم آهن باشی چی انجام نمیدن؟؟

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .
۳۴تومن گلم

من شنیدم ۳میلیون اینطوراس

چقدر کم شده واسه شما