چراغش کنده شد شهرمون کوچیکع همه همو میشناسیم به پسری از مغازه اومد بیرون خیلی هوامو داشت کمکم کرد و دلگرمی بود نزاشت پلیس بیاد و خودش قضیه حل کرد برام بنظرتون بعد یه دسته گل ببرم بهش بدم براش تشکر
نه هیچ لزومی نداره پسره یکدفعه فکرمیکنه منظوری داری نسبت بهش
خدایا شکرت بخاطر هزاریک دلیل....خدیاممنوننتم که حواست بهم بوده و هست و خواهد بود...تنها امیدم تویی خدا جونم عاشقتم عاشقتم خدا جونم....زندگی برام خیلی سخته گاهی وقتا اما میدونم حواست بهم هست ...فقط امیدیه توزندگی وبرام آسون میکنه مراقبم باش
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
عزیزم ایشون اون لحظه شما رو کمک کرده خدا خیرش بده اولا خودت میگی شهرتون کوچیکه گل بردن برای اون آقا که هیچ نسبتی با شما نداره میتونه حرف و حدیث براتون پیش بیاره دوما عزیزم حتی حتی اگه اون آقا براتون این کار رو کرده و خیلی محبت کرده ولی بازم شما شخصیت ایشون رو نمیشناسید نمیدونید فردا شاید فکر های دیگه ای در موردتون بکنه و هزاران پشیمونی به بار بیاره این روزا شخصیت و نیت آدما خیلی پیچیده تر از اونی که ما میبینیم.... به نظرم اگه امکانش هست بگو خانوادت ازش تشکر کنن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم ایشون اون لحظه شما رو کمک کرده خدا خیرش بده اولا خودت میگی شهرتون کوچیکه گل بردن برای اون آقا ...
فک کن طرف متاهل باشه
جنگ میندازی تو زندگیشون
بابا کمک کرده خداخیرشو بده، تو همه تصادفا از این آقایون پیدامیشن که کمک خانوما بدن
امیدوارم که شماره ردوبدل نکرده باشین
چجوری میخای پیدلش کنی گل ببری براش؟
فک کن طرف متاهل باشه جنگ میندازی تو زندگیشون بابا کمک کرده خداخیرشو بده، تو همه تصادفا ...
بله واقعا درسته شاید متاهل یا در شرف ازدواج باشه یا به کسی قول ازدواج داده باشه
درسته این خانم عزیز از بردن دسته گل نیت خوبی دارن و صرفا برای قدر دانی میبرن ولی اغلب آقایون نسبت به یه خانم غریبه این حس رو ندارن و بردن دسته گل رو کم کم ربط میدن به باب آشنایی باز کردن یا ببخشید سبک رفتار کردن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹