2777
2789

وقت عقد و عروسی. خانواده عروس باید برا مادر داماد انگشتر بخرن پدر داماد کت و شلوار بخرن. برای خواهر برادرا داماد لباس بخرن.برای عمه ها و خاله ها داماد پارچه بخرن . عمو و دایی داماد پارچه پیراهن مردانه بخرن 😐😐😐من نمیخرم واقعا و نخواهم خریددددد .

وقت عقد و عروسی. خانواده عروس باید برا مادر داماد انگشتر بخرن پدر داماد کت و شلوار بخرن. برای خواهر ...

ما هم قبلا این رسم بوده حالا نه به این سنگینی

الان واقعا هزینه زیادی هم میشه

الان‌چون پاتختی و حنابندون نیست تو عروسی های ماها دیگه خدا رو شکر خودش منتفی شد😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم قبلا این رسم بوده حالا نه به این سنگینی الان واقعا هزینه زیادی هم میشه الان‌چون پاتختی و حنا ...

اره تو حنابندون میدن. ولی من نمیدم به هیچ عنوان. تازه سیسمونی هم‌خودم میخوام بخرم

اره تو حنابندون میدن. ولی من نمیدم به هیچ عنوان. تازه سیسمونی هم‌خودم میخوام بخرم

کار خوبی میکنی 

برای ما حنابندون مادر داماد به مادر عروس هدیه میداد و عقد نامه رو تحویل مادر عروس میداد

روز پاتختی مادر عروس برای خانواده داماد کادو میداد

منم سیسمونی رو خانواده دختر تهیه کنن متوجه نمیشم 

من جهیزیم رو هم خودم دارم میخرم چون سالهاست خودم کار کردم فقط پدر و مادرم مراسم بله برون و عقد رو زحمت کشیدن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز