2777
2789
عنوان

اسپرین در سه ماه سوم

485 بازدید | 33 پست

دکترم دیروز دست زد به شکمم گفت خیلی سفته انقباض داری ۳تا اممول ریه داد و سه تا امپول دیگ برای جلوگیری از دورس شدن بعد سونوکرد گفت وزنش کمه گفتم چیکار کنم گفت اسمرین بخور الان تو نت دیدم تو سه ماه سوم خطرناکه کیا میخورن؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقباضو خودتم حس میکنی شکمت یهو سفت میشه و دوباره ول میکنه اینجوری؟؟؟وگرنه شکم ک سفته پس چی باشه

وا من تو بارداری خیلی اینطوری شدم ولی نمی‌دونستم انقباضه

خطرناکه انقباض؟ !باید به دکترم بگم؟گاهی اوقات سفت میشه شکمم

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
انقباضو خودتم حس میکنی شکمت یهو سفت میشه و دوباره ول میکنه اینجوری؟؟؟وگرنه شکم ک سفته پس چی باشه

نه سفتو شل نمیشه همیشه سفته دکتر گفت تو دیگه خیلی سفتی بعد امپولو که زدم میگن بچه حرکتاش کم میشه بچه من از دیروز یجوری تکون میخوره مدام واقعا دردم میگیره 🤦‍♀️

وا من تو بارداری خیلی اینطوری شدم ولی نمی‌دونستم انقباضه خطرناکه انقباض؟ !باید به دکترم بگم؟گاهی او ...

الان فکر نکنم مشکلی باشه چون دو هفتت مونده 

وا من تو بارداری خیلی اینطوری شدم ولی نمی‌دونستم انقباضه خطرناکه انقباض؟ !باید به دکترم بگم؟گاهی او ...

ن دیگه کم کم بدنت اماده میشه واسه زایمان ...

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
نه سفتو شل نمیشه همیشه سفته دکتر گفت تو دیگه خیلی سفتی بعد امپولو که زدم میگن بچه حرکتاش کم میشه بچه ...

پس انقباض نداری ...انقباض سفتو شل میشه ...والا من ۱۶هفتم شکمم سفت شده خب عادیه اخراش ک ادم سفترم میشه شکم بزرگ میشه .

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
پس انقباض نداری ...انقباض سفتو شل میشه ...والا من ۱۶هفتم شکمم سفت شده خب عادیه اخراش ک ادم سفترم میش ...

نمیدونم‌ والا دیگ من زدم ولی رو اسپرین شک کردم بخورم از یه طرف میگم دکتر بیشتر از من سرش میشه ولی یه قرص دیگم داده روش نوشته تو بارداری ممنوع😂