2777
2789

دوستان من هیچ ریزشی نداشتم یه سری قرص واسه کیستم خوردم این بلاها سرم اومد موهام ریخت رفتم دکتر یه شامپو داد ۸ماه ریزشمو کنترل کرد شرکتش نزد ب محض قطع چنان موهای من ریخت. ک نگم براتون 😭۱۵تا شامپو عوض کردم این دوسه ماه هیچ کدوم نساخت ازمایش دادم کمبود ویتامین دی دارم کمخونیم دارم دوماهه قرص میخورم دریغ از یه درصد تغییر😭بنظرتون چون شامپوم عوض هی کردم ریشه موهام ضعیف شده؟؟دیروز بعد حمام شمردم ۵۰۰تا ریخت😭یا مشکل هورمونیه چیکار کنم😭

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه استرس واست سمه نباید میومدی تو تاپیکای سمی نه منم غریبم بازی درمیاری واسه چی با مردم بحث میکنی وقتی واست مشکل زاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدم من کامنت گذاشتم مگه توروریپ زدم کب خودت گرفتی 

اره خدا جای حق نشسته حق پدرومادرم ب گردنته نمیبخشم خودم مهم نیستم ولی حق اونا رو نمیبخشم 

خدا ازت نگذره 

برو ببین کامنت آخریت چی از او دهن گشادت بیرون اومده گفتی ب پدرو مادرم 

بیچاره اون بچه ای ک از تو نطفه گرفته و ازتو قرار ه تربیت یاد بگیره 

اگه استرس واست سمه نباید میومدی تو تاپیکای سمی نه منم غریبم بازی درمیاری واسه چی با مردم بحث میکنی و ...

به تو ربطی نداره بچه من چطور میشه من با هرکسی مثل خودشم وقتی داریم بهش میگیم جداشو بدتر از این خودتو داغون نکن میگی اینا زر مفت میزنن توقع داری همه سکوت کنن ایشالا خدا بخاطر همین بچه که باعث استرسش شدی حق منم ازت بگیره ریپ نزن حوصلتو ندارم

خدایا میسپارم به خودت کمکم کن🙏🏻✨