2777
2789

ساعت ۴ از سرکار اومد تو آشپز خونه کار میکنه کمک آشپزه این پیرزنه گفت دخترت خیلی حالش بد بود امروز هرچی گفتم چته چیزی نگفت ببین چشه مادرم از زیر پتو رو کشید گفت چته اینا زدم زیر گریه گفتم همیچیو مادرم آتیش گرفت گفت آبروشو میبرم شکایتش میکنم اینا 

این پیرزنه گفت به والله من نه امروز چیزی ازش دیدم نه قبل دخترت اشتباه میکنه هرچی قسم خوردم اصلا میگه اشتباهی لابد دستش خورده اونجا گفتم با نوه های خودشم لابد اشتباهی دستش میخوره تو سینه هاشون اینو که گفتم آتیش گرفت اصلا میگه مومن تر با خدا تواین ازاین مرد وجود نداره مادرمم وقتی پسره این زنه اومد همیچیو گفت اونم خیلی ناراحت شد واقعا گفت کاش نمیگفتی بهم حالم بد شد گفت والله من سرکار اینا در نمیارم میدونم با مادرم اینا رفت آمد خانوادگی داریم تاحالا چیزی ندیدم اینا ولی حقشونه شکایت کنید ازش تا پدرش دربیارن مادرم گفت بخشیده س به خودت

بگو یا زینب بگو یا حسین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کی دست زده متوجه نشدم

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵

حتمااااا پیگیر باش و شکایت کن

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

خوب کردی گفتی 

ناراحت نباش خداروشکر اتفاق بدی نیفتاد

حواستو بیشتر جمع کن

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)
هیییسسس دختران فریاد نمیزنن.

این مال قبلا بود الان دخترا خیلیم قشنگ فریاد میزنن

درستشم همینه باید بزنن

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️