2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا وقتی ما خانمها خودمون دیدگاهمون این باشه که طرف سن‌بالاست چه اعتماد به نفسی داره که کلاس میذاره و ...

عزیزم این افراد بزرگترین دستاوردشون ازدواج تو سن پایینه و گرنه فوق تخصص باشه کار شاخی نکرده

خانم نقش اساسی داره گلم بهتره بحث نکنیم هردوی ما میدونیم ذات خانم چطوری هست و حرف اول آخر هر خونه ای ...

چه عجیب!

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

من پسرم ۹سالشه محض اطلاع تو بی عقل

همین که تو عقل داری واسه همه مون بسه 

😍😍😍😍زندگی هرگز نمی تواند کامل باشد                               اما همیشه می تواند زیبا باشد!😍😍😍😍
والا اسگل تویی که موندی خودتم مثل اون دختره حرص میزنی

خدا شفات بده اولا من ازدواج کردم اون خانمم ازدواج کرده ولی سطح بیشعوری تو رو میشه از همین کلمه فهمید که به آدمی که ازدواج نکرده بگی موندی البته سطح بیشعوریت از همه اول تاپیکت مشخص بود یه آدم خاله زنک نادانی که سرش تو زندگی بقیه هست حداقل به خاطر بچت سعی کن روش زندگیتو عوض کنی و سطح تفکرتو بالا ببری یکم مطالعه کن  اون بچه بیچاره داره توسط تو تربیت میشه

عزیزم پسرخالمه این ازدواج رو کرده هردو طرف هم تحصیلات خیلی بالایی دارن ولی چون دختره خیلی سخت گرفته ...

مگه دختره چیزی کم داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  چرا خاسته هاشو نگه خوب؟؟؟؟؟؟؟؟

عجیب به دعای نی نی سایتیها اعتقاد دارم...برام دعا کنید اگه خواستگارم به صلاحمه برگرده و دوباره خواستگاری کنه...اگه دعا کردی لایک کن برات صلوات میفرستم

2790
2823
2791
2779
2792