2821
2789
ادب داشته باشی بد نیس احتمالا خودتم هم همین سن سالی ناراحتی میتونی تایپیک من نیایی

خانم شما چرا تو هر نظرت هی میای به خانومای مجرد چهل ساله توهین میکنی😐 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقتی ما خانمها خودمون دیدگاهمون این باشه که طرف سن‌بالاست چه اعتماد به نفسی داره که کلاس میذاره و واسه ازدواح سخت میگیره!  و این یعنی سن‌بالاها نباید اینطوری باشن و فقط سن پایین حق اینو داره که از این کلاسها بذاره و به اقتضای سنش میتونه کلاس بذاره!

و همینطور زن وسیله زایش هست ، و چون ممکنه سن‌بالا این قابلیت رو نداشته باشه، همه بریم توی شوک از ازدواجش!

دیگه نباید از آقایون انتظاری داشت! که به حق و حقوق طبیعی خانمها انتظار بذارن.... چون ما خودمون این حقو واسه هم‌جنسمون قائل نیستیم.

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

تا وقتی ما خانمها خودمون دیدگاهمون این باشه که طرف سن‌بالاست چه اعتماد به نفسی داره که کلاس میذاره و ...

عزیزم حرفتون درسته ولی ۴۶سال نزدیکه ۵۰ هس نباید باعث جدایی پسر با خانوادش بشه و هزارتا چیز دیگه بد نیس آدما انسان باشن 

عزیزم حرفتون درسته ولی ۴۶سال نزدیکه ۵۰ هس نباید باعث جدایی پسر با خانوادش بشه و هزارتا چیز دیگه بد ن ...

آقای ۴۴ ساله ای که بخاطر این حرفا بخواد از خانواده جدا بشه، یا خودش مشکل داره و عقلی بچه هست و استقلال نداره، و یا یه سری مسائل پیش خودت از قبل بوده و دیده که تصمیم گرفته از خانواده جدا بشه.

آقای ۴۴ ساله هم بچه نیست، که هرکس حرفی زد قبول کنه. خودش آدم بالغی هست.

چرا نباید فکر کنیم مقصر خودشه؟ نه اون خانم....

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

آقای ۴۴ ساله ای که بخاطر این حرفا بخواد از خانواده جدا بشه، یا خودش مشکل داره و عقلی بچه هست و استقل ...

خانم نقش اساسی داره گلم بهتره بحث نکنیم هردوی ما میدونیم ذات خانم چطوری هست و حرف اول آخر هر خونه ایی رو پشت پرده خانم میزنه 

حقیقته عزیزم باید یاد بگیریم زندگی بقیه ب ما ربطی ندارن

خب سوال واسش پیش اومده یا از بس مردها میرن با سن پایین ازدواج میکنن تعجبه واسش بعدش ما که طرفو نمی‌شناسیم .اینجور باشه در نی نی سایت باید تخته لشه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
باور کن ما هم تو همینش موندیم پسرخالم هم خوشگل هم خوشتیپ هم خیلی پولدار و تحصیلات بالا دختره هم تحصی ...

خب همون پرمدعا بودنش پسرخالتو جذب کرده 

خودشو دوس داره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
2790
2823
2791
2779
2792