2821
2789

بچه های اونجا اصلا تقصیری نداشتن .... من خیلی گزارش زدم دیدم خیلی فحاشی میکنه شمارو تگم کردم ولی خب میتونستم جوابشو بدم ولی وایسادم خودتون بیاین ... اگه مشکل از من بود ببخشید⚘⚘⚘ اگه منو خواستین تعلیق کنید مشکلی ندارم ولی از دخترارو هیچکسو تعلیق نکنید

@نی_نی_یار_پنج  

mahyar

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه های اونجا اصلا تقصیری نداشتن .... من خیلی گزارش زدم دیدم خیلی فحاشی میکنه شمارو تگم کردم ولی خب ...

مقصر اونا بودن مگه از اول ندیدین؟ وقتی دیدن طرف انقدر بی ادب هست چطور باهاش کل کل میکردن؟ کسی رو لغو نکردم اون کاربر رو هزاربار بهش گفتم تو تاپیکهای دعانویسی نرو و تگ نکن همیشه تو این تاپیکها تگ میکنه دعوا درست میکنه اخطار اخر رو بهش داده بودم باز کل کل کرده بود 5 ساله نیست که ده هزاربار بگم بازم همون کارو کنه

کسی بی ادب هست با اولین پست بی ادبی باید برن از تاپیک بیرون نه که کاری کنن بدترین فحش ها رو بده

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

مقصر اونا بودن مگه از اول ندیدین؟ وقتی دیدن طرف انقدر بی ادب هست چطور باهاش کل کل میکردن؟ کسی رو لغو ...

درست حرف شما رو قبول دارم ممنون ازتون.... خسته نباشید بازم اگه موردی از سمت من بود شرمنده⚘⚘⚘

mahyar

2824
2823
2791
2779
2792