2777
2789
عنوان

چرا ب چشم قهوه ای ها میگن مثل......

520 بازدید | 15 پست

ببخشید ولی میگن مثل 💩

دلیلش چیه آخه؟  

مثلا ی سریا رنگ چشاشون اینطوری توصیف میکنن شبیه .... جالبه ب خدا یعنی انقد ناراضی هستن 

بچه ها چرا ایرانی ها فکر میکنن چش رنگی باشه طرف خوشگله

مگ مهم اجزای صورت نیست 

مگه چشم رنگی ها همه خوشگلن ؟ 🤔

به سبزاهم میگن دماغشونو بالا کشیدن

کلا به هرکی یه سوزن میزنن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه که فقط ملاک زیبایی باشه ولی خب رنگ چشم گیرا واقعا تاثیر داره 

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من به شخصه فرم و حالت چشم جذبم میکنه تا رنگ

خیلیارو دیدم که چشم رنگی ان ولی جذابیتی ندارن،تو همین سایتم چندنفر هستن عکسم گذاشتن اگه مداد و خط چشم نکشن چشمشون حالت زیبایی نداره

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

والله ک

ما هرکدوم از خواهر برادرام منظورمه

چشامون ی رنگ شده

من سبز تیره

داداشم ابی

ابجیم مشکی

ولی میدونی مشکل کجاست ؟

انقدرررر چشم رنگی زشت داریم که حاضرم چشای قوه ای رنگ مامانمو بگیرم حالت چشم و صورت خیلی مهمه 

هرچه در جستجوی آنی 💫 آنی  🌱
مگه قهوه ای رنگ نیس؟  ما هم چشم رنگی ایم  مرسی اه

بین دقیقا میان مثل تو مینویسن انگار رنگ چشم قهوه ای مسخره میکنن و جالبه ی سری افراد میان میگن ما چشم مشکی هستیم درحالی ک چشم مشکی وجود نداره قهوه ای خیلی تیرس

والله ک ما هرکدوم از خواهر برادرام منظورمه چشامون ی رنگ شده من سبز تیره  داداشم ابی ابجیم ...

اره بخدا من ی دوستی دارم باهاش رفتم بیرون ی پسره بهش تیکه انداخت و گفت اینو نگاه فقط رنگ چشاش خوشگله چشاش دوستم سبزه بعد خیلی ناراحت شد 

اما خب فیس قشنگی نداشت و تو دل برو هم نیس اما رنگ چشاش فوق العاده قشنگه 

من خودمم چشام قهوه ای خیلی روشن میگن ی سریا ی سریا دیگ هم میگن عسلی اما خب دوس داشتم رنگی باشه اما بازم مهم فیس صورت رنگی باشه زشت باشم چ فایده ای داره اخه