2777
2789
عنوان

پرکاری تیروئید

9694 بازدید | 38 پست
دوستان من آزمایش دادم امروز جواب گرفتم گفتن پرکاری تیروئید دارم پیش چه دکتری برم ب نظرتون ک مناسب باشه؟
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
کسی داشته؟ میشه یکم ازش توضیح بدین؟ دوره درمانش طولانیه؟
(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا انقد زیاد شده؟؟ شنیدم میگن باعث پوکی استخانم میشه!!؟
خب احساس ضعف و خستگی نداری؟واسه درمانش چیکار کردی همیشه آنلاین جان؟؟
تو یکی از تاپیکا خوندم دکتر نیلفروشان رو معرفی کرده بودند کسی میشناسه ایشون رو؟ کجاس؟
کم کاری و پرکاری هر دو قابل درمانه فقط باید متخصص غدد بری و داروها رو دقیق مصرف کنی و آزمایشها رو در زمان تعیین شده بدی که کنترل بشه. و لطفا اصلا به نوشته های نت و حرفهای خاله خانباجیها توجه نکن. هر نفر شرایط خاص خودش رو داره که ممکنه بعضی علائم و مشکلات رو واسش به وجود بیاره . برای پرکاری قرص متی مازول میدن میشه tsh/t4/t3رو بگی چند بوده؟ من 3 ساله کم کاری دارم و حتی تیروییدم رو جراحی کردم. البته اون مشکل دیگه ای داشت. پس اصلا خودت رو ناراحت نکن که برای تیرویید سمه!!!