2777
2789
عنوان

حرفای دوستم

63 بازدید | 2 پست

سلام به همگی بچه ها من با کسی حدود ۱،۵ ساله تو رابطم و میتونم بگم رابطمون خیلی خوب بوده از نظر علاقه و توجه و اینچیزا و توی این مدت من کاملا تعهد و صداقت رو از سمتش حس کردم و خودمم کاملا متعهد بودم دوست پسرم قبل من با کسی در رابطه بوده که آدم درستی نبوده هم بهش خیانت میکنه و هم پشت سرش کلی حرف در میاره(در مورد اینم مطمئنم که واقعا اون دختره مشکل داشته) و یه دختر دیگه باهاش رفاقت میکنه ازش حمایت میکنه سر این قضیه و خودش همیشه میگفت که فقط رفیق بودن باهم چند وقت پیش تو پیامای قدیمی تلگرامش که مربوط به قبل رابطمون بود باهم میگشتیم و من متوجه شدم اسم من و همون دختره رو دوستاش به عنوان کیس بهش پیشنهاد میدادن و یهنی دیدش صرفا رفاقت نبوده به اون دختره.  الان نه به روم میارم نه چیزی ولی واقعا حس بدی دارم😔😔نمیدونم چیکار کنم خودش سر ریز ترین تناقضایی که میدید از من و واقعا یه جاهایی چیزایی بودن که دست من نبود پدر منو در میاورد خودش سر پیچوندن یه حرف و دروغ گفتن حسابی حساسه الان نمیدونم چیکار کنم به روش بیارم یا نه؟؟

خودش اگه بود به روم میاورد زیادم میاورد

در مورد همون قبل رابطمونم بازم در مورد یه دختره گفته بود که به دید کیس نگاش نمیکرده ولی باز تو همون پیاما متوجه شدم همون آدمم به دید آشنایی باهاش بوده باهم تور رفته بودن برا من تعریف میکرد که دختره خیلی میخواسته باهاش حرف بزنه از جایی میرفتن دختره هی میخواسته دست اینو بگیره البته تو پیاماش متوجه سدم چون فهمیده بوده دختره اخیرا باکسی تو رابطه بوده بهش فکر نکرده ولی خب منو اون دوتا دختر دیگه رو همزمان بهمون فکر میکرده 🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان