2777
2789
عنوان

تیرامیسو 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2668 بازدید | 22 پست
مچکرم گلم. از اینستا دستور برداشتی یا سرآشپز پاپیون. اگه ایده خاص دیگه هم دارید برا دسر ممنون میشم ک ...

تو همون سر اشپز پاپیون دسر پان اسپانیا رو سرچ کن اونم خیلی خوشمزس

❤️ :) ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مچکرم گلم. از اینستا دستور برداشتی یا سرآشپز پاپیون. اگه ایده خاص دیگه هم دارید برا دسر ممنون میشم ک ...

والا نمیدونم اولین بار از کجا برداشتم😁

من با پتی بور درست میکنم لیدی فینگر خیلی گرون در میاد برام..

و اینکه کرم تیرامیسو خیلی سنگینه...

من به این نسبت میزنم خیلی سبک و خوب میشه 

دو بسته پتی بور یک بسته خامه پنیرخامه ای کوچیک دوتا..

پودر قند هم مزه میکنم تا هر چقدر کافی باشه..و پودر کاکائو زیاد

و بنظر من پنیر خامه ای ویلی برای تیرامیسو خوب نمیشه...

دیگه اینکه به شکل جعبه کادو میتونی درستش کنی دورش هم بیسکوییت بچینی و با روبان ببندی زیبا میشه...

دسر های دیگه هم بلدم...پاناکوتا...دسرعربی..باواریا..حالا هر کدوم مد نظرته و سوالی داری در خدمتم عزیزم

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
والا نمیدونم اولین بار از کجا برداشتم😁 من با پتی بور درست میکنم لیدی فینگر خیلی گرون در میاد برام. ...

نخوردم هیچ کدومو کد بانو. یکیشون که خوشمزه و راحت تره اگه زحمتت نیست بگو واسم گلم. راه دورم خواهرم اولین بار میاد خونمون. راستی مارک پنیر خامه ای کدومش بهتره برا تیرامیسو 

نخوردم هیچ کدومو کد بانو. یکیشون که خوشمزه و راحت تره اگه زحمتت نیست بگو واسم گلم. راه دورم خواهرم ا ...

دسر کلن راحته...میتونی پاناکوتا درست کنی عزیزم بسیار راحت و خوشمزه هست...شیر خامه وانیل شکر و پودر ژلاتین و طعم دهنده..یه قسمت زعفرون بزن زردش کن یه قسمت رو پودر کاکائو بزن یه قسمت هم همون سفید خیلی سریع میگیره و خیلی هم خوشمزه میشه...لایه لایه بریز داخل قالب عزیزم..

قالب هم پلاستیکی...احتیاجی به چرب کردن هم نداره عزیزم..

پنیر خامه ای برای تیرامیسو پگاه خوشمزه شد..ویلی هم بد نمیشه ها..اتفاقا همه ویلی رو قبول دارن فقط...ولی خب به نظر من خیلی سنگینه..

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...