2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

159 بازدید | 12 پست

بچه ها من متاهلم و اینکه دوست دارم درس بخونم .کتابهای کنکور هم دارم تجربی بنظرتون بخونم دی ماه کنکور بدم ؟؟؟چون فعلا عقدم مسئولیت زیادی بر عهدم نیست اصلا خوبه زن شاغل باشه یا چی 

کنکور دی برگذار نمیشه اردیبهشت برگذار میشه یعنی گفتن که میشه اگه باز تغییرش ندن پس وقتت کمتر شد از الان شروع کن هرچه زودتر بهتر 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین کسی نمیتونه بهت بگه خوبه شاغل باشی یا نه

خودت باید ببینی برای شخص تو و زندگی تو کدوم گزینه بهتره و تو چی میخوای 

درضمن ادامه تحصیل همیشه به این معنا نیست که فرد حتما قراره شاغل بشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه به پزشکی فکر می‌کنی باید بگم اصلا رشته‌ی آسونی نیست باید واقعا درس بخونی و تلاش کنی 

اگه خونه‌داری گردنته ببین با زندگی متاهلی و شوهر میتونی از پسش بربیای یا نه

نمیخوام بگم نمیشه میشه ولی سخته 

پرستاری هم که شیفت شب داره و اینا واسه زندگی متاهلی سخت میشه 

مامایی هم مسئولیتش زیاده 

پس راجب رشتهای که میخوای دانشگاه بخونیش هن خیلی تحقیق کن و مطمئن شو

من دوست دارم رشته ای بخونم ک بعدش بتونم به درآمد برسم

بنظر من رشته های تاپ‌مثل دندون و پزشکی مال جوون تر هاست اگر همسرت گیره و بعد ازدواج بچه میخواد و اینا اصلا به این رشته ها فکر نکن چون سنگینه و از عهدش شاید بر نیای

اگه به پزشکی فکر می‌کنی باید بگم اصلا رشته‌ی آسونی نیست باید واقعا درس بخونی و تلاش کنی  اگه خ ...

پزشکی که اصلا برای زن متاهل و خانه دار و بچه دار بنظرم افتضاحه این همه جوون آرزو به دل بمونن بعد اونایی که از وقتشون گذشته بیان جاشون رو بگیرن آدم ۱۸ ساله کجا ک ۳۰ ساله کجا 

تازه وقتم بیشتر میشه که اگه اردیبهشت باشه یعنی سال دیگه 

آره اشتباه کردم 

بازم اگه رشته‌ی تاپ و رتبه‌ی خوبی بخوای باید واسش تلاش کنی به هرحال هرچه زودتر شروع کنی بهتره 

پزشکی که اصلا برای زن متاهل و خانه دار و بچه دار بنظرم افتضاحه این همه جوون آرزو به دل بمونن بعد اون ...

آدم 30 ساله دل نداره؟ آرزو نداره؟ حق زندگی نداره؟ 

چون جوون‌ها هم اینا رو میخوان! 

به عنوان یه فرد دم کنکوری میگم با اینکه رشته‌ام تجربیه هیچ علاقه‌ای به پزشکی ندارم رشته‌ی سخت و سنگینه و دیر به درآمد میرسی دوره‌ی تحصیلیش طولانیه

باز گفتن تکلیف برگشتن یا برنگشتن عمومیا واسه 403 شهریور امسال معلومه میشه حواست باشه اگه برگشت جا نمونی 

من دوست دارم رشته ای بخونم ک بعدش بتونم به درآمد برسم

خب ببین رشته‌ای مثل پزشکی دوره‌ی تحصیلیش طولانیه به این زودیا به درآمد نمی‌رسی 

راجب رشته‌هایی که علاقه داری تحقیق کن مزایا و معایبشونو بخون ببین کدومش بیشتر به درد تو میخوره