2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین دارم گریه میکنم

701 بازدید | 34 پست

رفتم اولین سونو بارداریم گفت کنار جفت هماتوم یا همون خونریزی هست بعدشم گفتم آخرین پریودم ۲۳ فروردین بوده گفت چرا ۶ هفته هستی پس؟؟باید ۸هفته باشی 

یعنی بچه مشکل داره 

دکترم رفته مکه نیس 

چیکار کنم

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس بدتره  چیزی نیست بهت شیاف و دارو میده برای هماتوم  برای سن جنین هم حتما لقاح دیر ا ...

خب دکتر مگه نفهمیده آخه پیش دکتر کشیک بیمارستان رفتم اینو گفت

حال روحیم اصلا خوب نیس 💔💔لطفا برام صلوات بفرستین که زندگیم خوب بشه خسته شدم دیگه 😔

غصه نخور چیزی نیس یکم دیرتر رشد کرده شایدم دیرتر باردار شدی مثلا اواخر تخمک گذاری

نگران نباش اصلا چیزی نیس 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭
صب شب ی قاشق شیره انگور با آب ولرم تو لیوان قاطی کن بخور هماتوم جذب میشع

واقعا باشه حتما

هماتوم اکثرا دارن فقط استراحت کن و آمپول و شیاف پروژسترون استفاده کن من اوایل استفاده کردم واسه هماتوم خوب شد الان باز دوباره هماتوم شده دوباره آمپول و شیاف استفاده میکنم