2777
2789
عنوان

من پول می‌خوام

2580 بازدید | 32 پست

پول زیااالاد خیلی زیادددد🥺😂

با اینکه وضع مالیمون متوسطه ولی همیشه حسرت میخورم 

ماشینمو ته پارکینگ دانشگاه پارک میکنم که کسی نبینه

نمی‌دونم چیکار کنم اینقدر حسرت نخورم 

هر شب هم خواب میبینم در حال خرید کردن تو فروشگاه خیلی باکلاسم😴😐

کسی بوده اینجوری باشه؟

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پول چیزی هس که همه عاشقشن

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

ماشینتو ته پارکینگ پارک میکنی از خجالت

ابجی ما با بی ار تی میرفتیم

سالیانی که بگذرد و عطای خیلی چیزها را به بقای همان چیزها ببخشی و واژه تسلیم شدن را دنیا برایت تفهیم کند! در سکوت یک روز تابستانی صدای درب زدن آرزوهایت می رسد…  او چیز دگر داند…   او چیز دگر سازد
منم میخام  کیه که نخاد

خوب من خیییییلی خیییلی تو فکرشم 

دوستام هم میگن تو استثنا هستی 😂

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣
ماشینت مگه ایرادش چیه؟ چی هس ماشین؟ 

یه پراید داغون 🥺😂

البته چون زیاد تصادف میکنم ماشین دیگه ای برام نمیخرن

خوب من خیییییلی خیییلی تو فکرشم  دوستام هم میگن تو استثنا هستی 😂

وای منم همینم بخدا . دیوونه شدم بخاطرش. 

تو خوبه ماشین هم داری ،من به خاطر نداشتن ماشین دارم روانی میشم . 

گاهی وقتا ، باید یه نقطه بذاری باز شروع کنی ، باز بخندی ، باز بجنگی ؛؛ باز بیفتی و محکمتر پاشی ، گاهی باید یه لبخند خوشگل به همه تلخیا بزنی و بگی ممنون که یادم دادین ، " به خودم تکیه کنم ... ‌"