2777
2789

پدرم یک ساله فوت کرده 3 تا بچه هستیم 

تا روزی که پدرم بود زندگی مون عالی بود 

اما الان که نیست ی مقداری تنش وارد زندگی مون شده.... 

میخوام بدونم بعذ فوت پدر یا مادرتون شما و خانوادتون چطوری زنذگی کردید؟؟ چه تغییری ایجاد شد؟ تنش داشتید؟؟  

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ما بعد فوت مادرم دیگه خونه نشد . از هم پاشید

منم می ترسم همین بلا سرمون بیاد 😭😭

میشه بگی چه بلایی سر خودت و خواهر برادر هات اومد 

ی فاتحه یا صلوات برا شادی روح پدرم می فرستین 😔❤️  خیلی دلتنگتم پدر عزیزم.... اللهم صل علی محمد و آل محمد 💓
منم می ترسم همین بلا سرمون بیاد 😭😭 میشه بگی چه بلایی سر خودت و خواهر برادر هات اومد 

ما سه تا بچه بودیم 

داداشم بزرگه بود رفت سمت رفیق بازی و شبا خونه نمیومد 

من و خواهرمم با بدبختی درس خوندیم رفتیم شهر دیگه خوابگاه

پدرمم زن گرفت 

ما سه تا بچه بودیم  داداشم بزرگه بود رفت سمت رفیق بازی و شبا خونه نمیومد  من و خواهرمم ب ...

وای چه بد 😭😭😭

داداش منم داره میره سمت رقیق8😭

متاسفانه واسه پر کردن اون خلا میرن سمت رفیق  داداشم معتاد شد و بیچاره .  الان ۱۳ سال میگ ...

تو و خواهرت ازدواج نکردید؟