2777
2789
عنوان

ی دختر هس تو فامیل حسودی منو میکنه

375 بازدید | 22 پست

خانوادگی حسودی منو میکنن چشم دیدن منو ندارن خودشم متولد ۸۰ به بعده کوچیکه ولی مادر پدرش برادرش همگی با من مشکل دارن بردارشم بچس هیکلش درشته اینا از اول حسودی منو میکردن که پدرشوهر خونش بزرگه پولداره فلانه ولی همین خاتواده شوهر هر بلایی سرم اوردن و دارم طلاق میگیرم تو دوران نامزدیشوهر این دختره فوت کرد از اون موقع میخواسا مخ شوهر منو بزنه منم بهش پیام دادم و گفتم شوهرمو انفالو کن البته شوهرمم خوشش میاد هرکی پیام بده ج میده از اون موقع باهام لجه الان دارم طلاق میگیرم ولی اون با ی پسر خوشگل ازدواج کرده بازم منو میبینه چپ چپ نگام میگنه داداش عجیب رفتار میکنه خودشو بهم نزدیک میکنه با اینکه ۷ سال ازم کوچیکه تو بازار خیلی مسخره رفتار میکنن خانوادگی با من مشکل پیدا کردن فک میکنن خوشبختم دارم کیف میکنم بخاطر همینه چشم دیدن منو ندارن خودشم از فانیل های خیلی دوره که دیگه ادم حسابشو نمیکنم و فامیل حساب نمیشن ولی بازم انگار حقشونو خوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فامیلم خیلیا حسودی قیافه منو میکنن خدایی تعریف از خود نمیکنم پروفمم خودمم بدون یه ژل یا عمل آیا حق دارن؟😐😑😂😂😂

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

من ی فامیل دارم تا پیشش میشینی میگ فلانی حسودی منو میکنه یکبارم پیش یکی دیگ خبری من گفت ک حسودیش رو میکنم کلا فهمیدم بیماره....البته دور از جون استارتر

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خب بزار حسودی بکنه چیکار داری؟

نگاهاشون اذیتم میکنه اینکه دائما نفرینم میکنن داداشش خیلی بد رفتار میکنه منو میبینه میخواد خودش بهم بزنه ی خنده مسخره هم داره خیلین زشته احساس بدی میدن

حس خوبی نگرفتم از خودتو کارات،حسودچیه،به طرف پیام دادی شوهرمو آنفالو کن🤔شوهرت کیه مگه،ببخش به خودت ...

اون به شوهرن دائما پیام میداد حستون به خودتون مربوطه من فعلا از رفتارای داداش اون اذیت میشم تو محیط بیرون مشکلم اون بود