2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینم بگم ببین دو روز شارژ نکه میداره شارژا با استفاده مداوم

چقد خوب 

اپل فقط اسم در کرده 

انگار برند کمی ناآشنا باشه کیفتاشم بهتره

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

وای خدایی از هر لحاظ عالیه  شما گوشیت چیه

ردمی نوت ده پرو 

من اونووقع که گوشیا کشید بالا گرفتم وگرنه پشیمونم 

موتورولا میخواستم 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
من اپل سیزده پرومکس دارم اما باورت میشه ترجیحم همون گوشی شکسته امه

آره چون کیفتش نسبت به هزینه اش عالیه

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

موتورلا اتفاقا برند معتبری هست اما هم کم وارد میشه هم مردم شناختی ندارن ازش

منم نگفتم نامعتبره 😙

اتفاقا مثه نوکیا از قدیمی ترین برندای موبایله 

ولی خب تو بازار حداقل ایران 

اول اپل 

دوم سامسونگ و سوم شیائومی خیلی معروفن  و تقاضا دارن

من خودم قبلا هواوی داشتم عالی بود عالی 

ولی خب چون گوگل تحریمش کرد این گوشی جدیدمو از این برند نگرفتم

ولی من خیلی پشیمونم از خرید ایفون 😅😅 اگه ترس از شوهرم نبود میفروختم 😢😢

ایفون اگه نو هست بفروشید 

گوشیه خوبیه واسه عکاسی و اینا که عالیه 

موتورولا هم همینقد تو عکاسی خوبه ؟ 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
منم نگفتم نامعتبره 😙 اتفاقا مثه نوکیا از قدیمی ترین برندای موبایله  ولی خب تو بازار حداقل ای ...

اره دقیقا همینه 

ایشالا یه روزی بشه که هر برند موبایلی رو بتونیم بدون‌محدودیت استفاده کنیم 

من الان یک هفته هست اپل ایدیم نات اکتیو شده فلج شدم بخدا

ایفون اگه نو هست بفروشید  گوشیه خوبیه واسه عکاسی و اینا که عالیه  موتورولا هم همینقد تو ...

بنظر من‌ اره 

حداقل از میان‌رده های سامسونگ خیلی بهتره 

همسرم‌سامسونگ‌نوت داره اما موتورولا کیفیتش بهتره 

نو هست اره تقریبا اما امکان نداره شوهرم بذاره بفروشم