2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

از چ لحاظ میگی

هم خودم هم برادرم و هم مادرم شیائومی مدل های مختلف  داریم بعد یه مدت هنگ می‌کنه وقتی ریست هم می‌کنی موقت درست میشه 

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
خودت داری یا تجربه اطرافیان؟

خودم داشتم و دارم 

اما الان بعنوان گوشی دوم استفاده میکنم 

سه سال مداوم دستم بود دخترم هم که نگم برات 

الان‌هم ببین صفحه شکسته ترکیده خرد و خاک شیر شده اما نه یه لک افتاده نه تاچش کوچکترین ضعفی نشون میده 

چون گوشی حال حاضرم گرونه گذاشتمش کنار اما باور کن باز از تظر من موتورولا یه چیز دیگه اس

هم خودم هم برادرم و هم مادرم شیائومی مدل های مختلف  داریم بعد یه مدت هنگ می‌کنه وقتی ریست هم می ...

من خودمم دارم تقریبا دو ساله ، بابامم داره یه چهار پنج سالی میشه اتفاقی نیفتاده خداروشکر 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

شیائومی داشتم بعد ۱تا ۲سال هنگ کرد نمیدونم یه متن میاره روش و از بین نمیره زنگ میزنم یهو خود به خود صدا میره رو بلند گو بعد یهو خود به خود در میاد یهو تلفن قطع میشه شارژ خالی میکنه من دوتا گوشی دارم و این واسه کارم بود و فقط واسه تلفن به کارم نیومد به سرعت عوض کردم سامسونگ به شدن راضیم..... 

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
من خودمم دارم تقریبا دو ساله ، بابامم داره یه چهار پنج سالی میشه اتفاقی نیفتاده خداروشکر 

خب پس شانسیه 😂 گوشی من که همش هنگه

اگر تمام شب را به خاطر از دست دادن خورشید گریه کنی،لذت دیدن ستاره ها را از دست خواهی داد!
خودم داشتم و دارم  اما الان بعنوان گوشی دوم استفاده میکنم  سه سال مداوم دستم بود دخترم ه ...

مدلش چیه؟

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

شیائومی داشتم بعد ۱تا ۲سال هنگ کرد نمیدونم یه متن میاره روش و از بین نمیره زنگ میزنم یهو خود به خود ...

اره دقیقا گوشی منم اینجوری شد، الان تازگیا خودبه‌خود از حالت بیصدا می‌ره رو بالاترین میزان صدا

اره دقیقا گوشی منم اینجوری شد، الان تازگیا خودبه‌خود از حالت بیصدا می‌ره رو بالاترین میزان صدا

همین دیگه منم عوض کردم الان سامسونگه خداروشکر خوبهههه من فقط برا تلفن زدن میخواستم که اون به درد نمیخورد 

"وَ نَفَختُ فیهِ مِن روحی🌱"
One hyper الان که فکر نکنم نوش باشه 

باشه ممنون 😊🙏

میگن اگه میخوای از کسی استفاده کنی یا شیرش کن یا خرش کن.مواظب باشید کسی شیر و خرتون نکنه.یه جمله حق دیگه ای هم هست میگه تا خر هست خر سوارم هست. تاپیک سقط ببینم گزارش میزنم نمیدونم چجوری دلتون میاد یکی که خدا حق زندگی رو بهش داده ازش زندگی رو بگیرید با بهانه های مسخره مثه اون فقط یه تیکه گوشته خودتونو سرگرم کنید.یه مسئله دیگه من وقتی پیامی بزارم تا زمانی که تو سایتم جواب میدم پس اگه جوابتونو ندادم دیگه آنلاین نیستم چون دیگه برا سری بعد ریپلای و لایک و پیام رو چک نمیکنم از اولم همین بوده.پس اگه مثلا جواب دندون شکن بهم دادین و جواب ندادم یا اظهار لطف کردید بهم یا سوالی پرسیده بودید و بیجواب مونده در جریان باشید.

حقیقتش قیمت های جدید رو نمیدونم اما یه سرچ کنه شاید باشه 

اتفاقا قیمت ها ریخته پیدا میشه با شونزده تومن اینا 

موتورولا خوبه ولی تراشش اسنپ دراگون نیست 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
فدات 😍🥰

زنده باشی🥰