2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 66 پست
شاید من داغم 😂😂 اول راهم نمیدونم  یا شاید اوایل ازواج خوب باشه بعدش نه  حس میکنم جمع ...

۸ نفریم

با پسر ما میشم ۹ نفر..

اره جمعمون خییلی خوبه.

همشونم دوستای همسرم هستن. منم با خانوماشون دوستم..

یه وقتایی دوره همی زنونه ام داریم. غیبت شوهرا رو میکنیم😉😉

البته یکیمون دوست دخترشه ولی خوب با هم زندگی میکنن و همه جا باهامون میاد

حتی عید رفتیم قشم. یه هفته. همین جمع بودیم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

۸ نفریم با پسر ما میشم ۹ نفر.. اره جمعمون خییلی خوبه. همشونم دوستای همسرم هستن. منم با خانوماشون ...

اوخی عزیزززم 

چقدر قشنگ 

و من بی نهایت معتقدم دوست تو سفر بهتر از خانواده ی آدمه 😂😁

همیشه خوش باشین عزیزان من 

😍

جای منم خالی کنید 😂❤️

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخی عزیزززم  چقدر قشنگ  و من بی نهایت معتقدم دوست تو سفر بهتر از خانواده ی آدمه 😂😁 ه ...

ما با پسر خاله و پسر عموی همسرمم زیاد سفر میریم. اونا ام خیلی خوش سفرن.ولی به قول شما دوت یه چیز دیگس

خوشبخت بشی خوشگلم.

جات سبزه کنارمون😘😘

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

ما با پسر خاله و پسر عموی همسرمم زیاد سفر میریم. اونا ام خیلی خوش سفرن.ولی به قول شما دوت یه چیز دیگ ...

عزیزززم 

حتما خیلی خوش سفر و خوش انرژی هستین 😍❤️

مرسی مهربون 

حال دلت همیشه خوش باشه الههیییی💖

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

عزیزززم  حتما خیلی خوش سفر و خوش انرژی هستین 😍❤️ مرسی مهربون  حال دلت همیشه خوش باشه ا ...

قربونت برم خوشگلم...مهربونم

هر چی ارروی خوبه، مال تو😘😘🥰😍😍