2777
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 66 پست
سلام عزیزم نه جانم اصلا تنهایی خوب نیست من دوران مجردیم همش میخواستم تنها باشم عاشق تنهایی بودم ا ...

سلام عزيزم 

همیشگی نه 

اما من قطعا میخام کسیو و که ماهی حداقل 4 روز تا یه هفته نباشه ماموریت باشه ک تنها باشم 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

چقد برعکسیم همین الان شوهرم نیست و رفته سفر کاری و من از دلتنگی دارم میمیرم براش  تنهایی رو دو ...

چقدر منی

ولی جدیدا یاد گرفتم رو خودم کار کنم اینطوری نباشم.

چند ساله ازدواج کردی؟

من ۱۳ سال و سنتی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزيزم  همیشگی نه  اما من قطعا میخام کسیو و که ماهی حداقل 4 روز تا یه هفته نباشه مام ...

درونگرایی؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

سلام عزيزم  همیشگی نه  اما من قطعا میخام کسیو و که ماهی حداقل 4 روز تا یه هفته نباشه مام ...

خب بله گفته شما صحیح

چون انسان باید گاهی تنها باشه

ولی مثله من نباید زیاد تنها بمونین 

امروز شوهرم رفت ۴روز بعد میاد منم تنهام جایی‌ام نمیرم

درونگرایی؟؟

ببین وحشتناک حالم با تنهایی ایم خوبه 

مثلا تنها باشم حوصله ام سرر نمیره اصلا 

اما تو جمع ها مخصوصا جمع هایی که حرف های بی اساس میزنن یا پشت کسی حرف میزنن و انرژی خوبی بهم نده کلا احساس خفگی میکنم ولی جمع رم دوس دارم تنهایی رو بیشتر 

کاملا میتونم سرگرم باشم با تنهایی 

خب بله گفته شما صحیح چون انسان باید گاهی تنها باشه ولی مثله من نباید زیاد تنها بمونین  امروز ...

ای جان 

اره منم این حد دوس ندارم

من شوهرم نظامی ولی تقریبا هیچ وقت نیست تمام مسولیت ها میفته گردنت یعنی مسولیت کامل حتی شیر لوله ابم ...

چرا نیست 

نه گلم من ک نمیگم کلا نباشه 

ماهی 5 روز نباشه بره ماموریت اومد هم دست پر بگرده 😍

نیاز دارم تنها باشم واقعا اما نه کلا تنها و این که همه چیز هم نیفته گردنم 

تنها باشم ک خلوت کنم با خودم نه که مسولیت هام جن برابر شه در واقع میخام یکم سبک بشه مسؤلیت هام برای خودم باشم.... 

نمیدونم منطورمو متوجه شدی یا نه 

ی سوال عزیزم وقتی تنهایی سرتو با چی گرم میکنی؟

همه جارو مرتب میکنم 

کتاب میخونم 

پادکست گوش میدم 

یه سری تمرین های توسعه فردی انجام میدم 

خودم آنالیز میکنم 

کیییف میکنم اصلا 

تو سکوت میشینم 

اصلا برای خودمم انگار میذارنم تو شارژ 

همه جارو مرتب میکنم  کتاب میخونم  پادکست گوش میدم  یه سری تمرین های توسعه فردی انج ...

خوش بحالت 

چن سالتونه؟

منکه کارای خونه رو میکنم بیکار میشینم جلو تلوزیون گوشی میگیرم دستم تا ساعتا بگذره