2777
2789
عنوان

خیلی دلم‌گرفته😔😔😔

113 بازدید | 9 پست

شوهرم درسته میره سرکار اره میاد خسته س ولی منم دلم ب همون چن ساعتی ک خونه س خوشه حتی ی درصدم توکارای خونه کمکم نمیکنه بعضی وقتا اصلا بدون هیچ دعوایی بی محلی میکنه حتی ی ناز کشیدنم بلد نیس دخترم گریه میکنه از چش من میبینه بجز وقتایی ک ه و ....دیگه حرفای عاشقانه نمیشونم ازش نمیدونم چرا اینجوریه از همه چی شاکی میشه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11296180/میخوام-نماز-شب-بخونم-حاجت-دارا-بیان-اسم-بدین-تا-دع

با اجازه ی استارترعزیز 

عمیق نفس کشیدن را بیاموز 💙 در هنگام غذا خوردن طعم غذا را دریاب 🩷و هنگامی که به خواب می‌روی به‌ واقع بخواب.🩵 با تمام توان بکوش تا زندگی کنی❤️ و وقتی می‌خندی با تمام وجود بخند🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خو باشه منم گناه دارم بخدا

میدونم عزیزم درکت میکنم   رل منم بهم بی توجهی میکرد تا اینکه یه روزی باهاش کات کردم 

ولی تو سعی کن ازش انتظار نداشته باشی بهت توجه کنه 

مغروریت زنونه ت کجا رفته ؟؟؟؟؟

کتاب زنان زیرک رو بخون

صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄

خو باشه چ جوری

مثلا مامان من عادت داره بابام اومد میزاره یکم بخوابه بعد بیدار شد چایی می‌ریزه مارو دور می‌کنه میشینه از روزش برای بابام میگه اون وسطا ازش سوال میپرسه همینکه بابام شروع کرد دیگه هیچی نمیگه بعضی وقتا کارشون به سه تا چایی هم میرسه . باید بینی لِم شوهرت چجوریه .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨