2777
2789
عنوان

سیسمونی نوزاد🤩🤩🤩🤩🤩

309 بازدید | 27 پست

سلام خانما

من بچه اولمه و نمیدونم چه چیزایی واجبه و چه وسایلایی خریدش بیهودس 

خریدایی که کردم :

یک دست ست بیمارستانی . ۳دست کامل سایز صفر . نیم ست سایز صفرم ۲تا . سه دست سایز ۲ . نیم ست سایز ۲ اونم سه دست . سایز ۳ هم ۴ تا ست کامل و ۳ دست نیم ست .

سرهمی ۵ تا تو سایزای مختلف ۱ تا ۳ 

سه دست لباس بیرونی 

کفش و جوراب و کلاه

چند دستم لباس گرم 

با اسباب بازی تاتی و شارژی و...

چه چیزای دیگه لازمه 

بعد ماهمیشه باماشین میریم بیرون چه باشوهرم چه خودم تنها کالسکه لازم میشه؟

ممنون میشم بگین 

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

چق صفر خریدی

بچه زودی بزرگ میش

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پتو بالشت تشک نوزاد پستونک شیشه شیر شیر دوش اینا خیلی واجب ترن پماد مخصوص شامپوی بدن مخصوص اینارو حتما بگیر

یه صلوات بفرست به عشقم برسم ❤یه دختر، آدیداس پوش کفتر باز😉🤙

با دقت ک خوندم کلا بقیشم زیادیه😂💔

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
فصل تولد نوزاد تو انتخاب لباس و وسایل اثر داره کی بسلامتی میاد بغلت؟

اخرای ابان انشالله میاد بغلم برای همون لباس گرمم خریدم

کاربری دست دونفر 🤷🏻‍♀️  باتجکر🫡

فقط ببین مثلا اگه تو زمستون بچت چند وقتش میشه سایزشو درست بردار اگه زمستونی و تابستونی رو دقت کن حساب کن ببین تقریبا چند وقتش میشه من یک سرهمی گرم برداشتم سایز کوچیک ۶ ماه اول استفاده نشد کوچیک برداشتم نوزادی وقتی زمستون شد میخواست استفاده کنه سایزش نمیشد باز رفتم مناسب سایزش برداشتم اگه تو تابستون به دنیا میاد لباس های تابستونی الان مناسب بردار برای زمستونیش ببین چند وقتش میشه 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗