2777
2789
عنوان

دعوا با دوستم

210 بازدید | 20 پست

چون تاپیک قبلی عکس نیومد اینجا اینطوری میزارم، 

من:قانونی نبود ک بگه تایپ کردن قبول نیس
اون:باشه باشه شات آپ😏🤣🤣
من:😏بیا و خوبی کن به این مردم

اون:هه من که نخواستم😏
من:زمان اون روی هر کسیو نشون میده☺️😙

اون:خودتو خواستی حقیقتو بدونی😏☺️
من:خیلی خوبه ظاهر و باطن اشکار میشه و اسرار دلها😊

اون:اوهوم چرا داری میسوزی☺️🤣کم اوردی🤣
من:نه خوشحالم خدا نشون میده طرف چیه و کیه🥰بخاطر ارامش بچهای گروه دیگه نمیزارم به هر حال بزرگی طرف بایذ یه جا دیده بشه😌😎

اون:خوشحالم که خوشحالی حالا که کم اوردی اعتراف کن
خودتو با این حرفا گول نزن😁

من:بزرگ نیستی متوجه نمیشی دیگه☺️✋🏻
اون:هه😏😏
من اینو بزرگی نمیدونم ترس میدونم

من:بازم به بزرگی مربوطه
وقتی بزرگی پیچش مو رو میبینی ن مو رو☺️
نه ظاهر رو بلکه باطن رو میبینی

اون:🤭🤭☺️جالب حرف میزنی فقط برای یه لبخند زدن حالا که باطنو دیدی دیگه با من کل ننداز
من:اون لبخند نیس.
اون :معلومه که هست عزیزم دیگه لازم نیست حاله اشفتتو پنهون کنی🤭🤭

ادامه تاپیک اول 

من:چیزی ارزش نداره حال منو اشفته کنه که ☺️😁😙

اون:همین که داری میگی یعنی تا فیها خالدونت سوخته

من:مشکل خودته که نمیتونی باور کنی دیگه🤭😌😂

اون:🤭🤭🤭

عزیززززم من فقط دارم سعی میکنم چشماتو به روی حقیقت باز نگه داری

من:خداروشکر  واقع بین هستم وچنین چیزی  رو در خودم نمیبینم🤭عزیزززم

اون:همین دیگه چشاتو بستی عزیزززم🤭🤭🤭

سعی کن بپذیریش

من:عزیزززم خوبه خودمو میشناسم حداقل 🤭یه رنگ

اون:🤭🤭🤭🤭

ولی من طور دیگه شناختمت

مشک آن است که خود ببوید نه انکه عطار بگوید

من:انسان ها هر طور هستند دیگران رو میبینن😂🤭

اون:این تئوری اصلا پذیرفته نیست خودتم میدونی🤭🤭

دیگه سعی بسه ورق به سمت تو برنمیگرده

من:اتفاقا همینطوره هستش🤭🤭حداقل که اطرافیان اینطورن

اون:ههه پس اگه اینطوره تو خودتو ادم بزرگی میدونی پس از دید تو منم بزرگم فقط داشتی ادعا میکردی🤭🤭🤭

من:بازم دیدگاه هر فرد به شخصیتش بر میگرده دیگه 🤭🤭هر طور برداشت کنی

اون:میگن ادم دروغگو فراموش کاره این حرفت تا اون حرفت حکمتش هزار بار فرق داره🤭🤣🤣

من:علاوه بر رفتار دیگه هم تهمت و افترا هم بلدی🤣بابا عجب

اون:زیادی خودتو گول میزنی برگرد و به حرفات نگاه کن قشنگ مشخصه این حرفت با اون حرفت زیادی فرق داره🤣🤣🤣پس حتما توام یه تهمت زنو و افترا زنی که منو اینطور میبینی🤣🤣🤣

من:هر طور دوست داری فکر کن و صحبت کن دیگه کار خودتو کردی حداقلش😂

اون:نه من طبق عقیده ای که تو روش پا فشاری میکنی حرف میزنم☺️لااقل رو حرفت وایستا

من:😌هر چی دوس داری بگو گفتم تو کار خودتو کردی

اون:آره ✌️

توام میتونستی

من:دیگه باید یه فرقی بین آدما باشه😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دهنش کج نشد انقدر گفت ههه😐

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
بره گمشه الانم بعد اخرین حرفم گفت اره ادمای با ادعا وقتی بادشون خالی میشه

فقط یکم پیچیده بود که من نفهمیدم ماجرا چی بوده ولی حرفارو فهمیدم 😁

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐
فقط یکم پیچیده بود که من نفهمیدم ماجرا چی بوده ولی حرفارو فهمیدم 😁

نمیدونم چرا اینقدر رفتار و گفتار ادما ذره ذره تو من جمع میشه بعد یهو اینطوری میشه. یعنی برام مهمه با اینکه ظاهرا نشون میدم مهم نیس ولی مهمه

نمیدونم چرا اینقدر رفتار و گفتار ادما ذره ذره تو من جمع میشه بعد یهو اینطوری میشه. یعنی برام مهمه با ...

آره ولش کن بابا