2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 148 پست
بیشتر غصه کارم رو میخورم تا ازدواج. اگه کار داشتم برام ازدواج نکردن مهم نبود زیاد ولی هیچ کدوم رو ند ...

راست میگی میدونم چی میگی 

زندگیا یه وقتایی آدمو ب یه جاهایی میرسونه یه طوری برای آدم رقم میخوره ک ها آدم میمونه بخدا چی بگه فقط 

غصه کارتو نخور درست میشه 

یکم بشین از دنیای خودکشی و فکرای منفی درآ بیرون یه چند روز فقط حال خودتو خوب کن با وجود بیکاری و بی شوهری و مشکلات میدونم سخته ولی روحیتو خیلی بهم ریختی با این روحیه الان فکر کردن درست نیست یکم آروم کن خودتو دختر حالتو خوب کن اصن بیخیاله عالم باش بعد بشین فکر کن ببین چیکار باید بکنی برای کارت

ممنون عزیزم از دلگرمی های شما و بقیه دوستان خوشبخت و سلامت باشید انشالله

کاری نکردیم ک مرسی از لطفت فقط توروخدا اینطور وقتا آنقدر سریع سراغ خودکشی نرو قرص و اینارم بزار کنار

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شبت بخیر عزیزم تو دختر خیلی خوب و خوش قلبی هستی

شب توهم بخیر باشه عزیزم مرسی از لطفت😍😍

مراقب خودت باش عزیز دلم شما واقعا دختر شایسته ای هستی و لایق بهترینایی و میرسی بهشون❤

شما چقدر شبیه منی. با این تفاوت ک من درس نخوندم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز