2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 2105 بازدید | 148 پست
ب قول یکی از بچه ها خیلی سخته این حرف گفتنش ولی چرا دنبال یه کار دیگه ای نرفتی؟ حالت فعلا با یه کار ...

ماشالا تحصیل کرده ای هوش و استعداد داری  تو یه کار دیگه  هم موفق میشدی در کنار رشته خودت یه منبع درآمد داشتی تا حالا کار خودت درست میشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ب قول یکی از بچه ها خیلی سخته این حرف گفتنش ولی چرا دنبال یه کار دیگه ای نرفتی؟ حالت فعلا با یه کار ...

چند روز پیش خواستم یه کار هنری رو شروع کنم ولی بهم گفتن یه نفر با همین رشته ای که من خوندم دو جا مشغول کار شده. ناامید شدم. گفتم این کارم شروع کنم به هیچ جا نمیرسم ولش کردم. واقعا ظرفیتم تکمیله. این همه ادم سرطان میگیرن میمیرن حتی خدا مرگم ازم دریغ می کنه. میخواد بمونم و عذاب کشیدنم رو تماشا کنه و لذت ببره

از خودکشی کردن بهتره با مدرک دکترا خودکشی کنی زشت نی برا ی دختر

مدرک دکترایی که ازش یه قرون نشه دراورد و تو ۳۵ سالگی حسرت داشته های دخترهای لیسانس و دیپلم رو بخوری چه فایده. حتی پول توجیبیم نمیرسه برم باشگاه و حتی ناخنم رو درست کنم یا یه دست لباس شیک بخرم. مثل گداها باید بگردم

چند روز پیش خواستم یه کار هنری رو شروع کنم ولی بهم گفتن یه نفر با همین رشته ای که من خوندم دو جا مشغ ...

خب همین کارت اشتباه دیگه نباید آنقدر زود از حرف این و اون تاثیر بگیر بعد کاری ک میخوای شروع کنی و قشنگ راجبش تحقیق کن ببین ب جایی میرسونه تورو الان مثلا من خیلیارو میبینم مثلا از کاشت ناخون خوب دارن درآمد درمیارن 

کارشون میگیره

ب دید منفی نگاه نکن دیدتو یکم عوض کن مراقب خودت باش نزار این دید منفی اعتماد ب نفس پایین همش بگی نمیشه نمیشه یهو کلا فکرتو عوض کنه دیگه خودت اینارو بهتر میدونی نزار اینطور چیزا اسیرت کنن جوونی هنوز وقت داری از هرکی حرف شنیدی یه گوش و در کن یه گوش و دروازه هرکی بهت بد کرد بسپارش دست خدا

درضمن ببین چند بار گفتم خدا حواسش بهت هست 

تو حواست بهش نیست 

تنت سلامته هنوز فرصت داری 

مدرک دکترایی که ازش یه قرون نشه دراورد و تو ۳۵ سالگی حسرت داشته های دخترهای لیسانس و دیپلم رو بخوری ...

متاسفانه خیلی زیاد شدن کسایی ک مدرک تحصیلی‌ بالایی دارن ولی براشون کارم پیدا نمیشه 

ولی خب باز میگم سخته چیزی ک میخوام بگم چون بالاخره خیلی زحمت کشیدین ولی تنها متکی ب اون کار نشید

کاش تازه ب نظرم زودتر یه کاری هرطور شده بود برای منبع درآمد داشتی حتی الانم دیر نشده برات 

متاسفانه خیلی زیاد شدن کسایی ک مدرک تحصیلی‌ بالایی دارن ولی براشون کارم پیدا نمیشه  ولی خب باز ...

خودمو با درس خوندن گول زدم گفتم درسم تموم میشه درهای خوشبختی به روم باز میشه ولی افسوس. اگر میدونستم با همون دیپلم یا لیسانس میرفتم سر کار و قید درس رو میزدم. 

خودمو با درس خوندن گول زدم گفتم درسم تموم میشه درهای خوشبختی به روم باز میشه ولی افسوس. اگر میدونستم ...

ب نظر من تحصیلاتم خوبه ها ولی آدم از اون اول کنارش یه کار حتی مربوط ب رشته خودشم نباشه داشته باشه خیلی خوبه حتی اگه یه کار ساده باشه 

چون بالاخره یه منبع درآمد میشه براش سابقه میشه حتی ممکنه از اونکار تجربه هایی بدست بیاره ک یه جا ب دردش بخوره 

راجب شوهرم غصه نخور الان‌ ازدواج اوضاعش خیلی خراب شده بعدشم الان آدم خوب خیلی کم پیدا میشه شاید ته ته این صبرت یکی خوبش بیاد سراغت بخدا یکیو می‌شناختم ۲۰ سالش بود ازدواج کرده بود با یه بچه همش از خوشیاش میگفت یهو دیدم طلاق گرفت!خب این ازدواج ب درد نمیخوره ک آدم میخواد ازدواج کنه ازدواجش آخه پایدار بمونه یکی بیاد ک آرامش براش بیاره حتی اگه لازم باشه چندین و چند سالم مجرد بمونه ولی آخرش یکی خوب بیاد سراغش بعدشم میدونم بدت میاد ولی زیادم رو ازدواج سنتی حساس نباش 

یه چند ماه طرفو بشناس قشنگ شاید علاقه هم شکل گرفت برای هم شدین حتما نباید ک بعد خاستگاری سریع عقد شین

راجب شوهرم غصه نخور الان‌ ازدواج اوضاعش خیلی خراب شده بعدشم الان آدم خوب خیلی کم پیدا میشه شاید ته ت ...

بیشتر غصه کارم رو میخورم تا ازدواج. اگه کار داشتم برام ازدواج نکردن مهم نبود زیاد ولی هیچ کدوم رو نداشته باشی خیلی سخته

هنوزم دیر نیست حسرت گذشته رو هم نخور ببین قسمت چی بوده ک باید این همه سال صبر میکردی شاید ب صلاحت بو ...

ممنون عزیزم از دلگرمی های شما و بقیه دوستان خوشبخت و سلامت باشید انشالله