من دو تا قبلا کاربری داشتم که لغو شد. مدت ها هم خواننده خاموش بودم الان تازه با یه شماره جدید عضو شدم. به نظرتون من با این شرایطی که میگم حق دارم خودم رو بکشم؟ زنده موندنم جایزه؟
۳۵ سالمه هیچ وقت سرکار نرفتم. همش با خودم میگفتم برم سر کار از درس خوندن میمونم میخواستم حتما دکتر بشم خیلی برام مهم بود. از دانشگاه تهران فارغ التحصیل شدم از یکی از بهترین رشته ها (نمیتونم بگم نپرسید لطفا). الان نزدیک ۲ ساله درسم تموم شده نتونستم کار پیدا کنم موردی هم پیدا میشه همش سرکاریه. هیچ کدوم به سرانجام نمیرسه. ازدواج هم نکردم. قیافه خوبی هم ندارم که موردی پیدا بشه. از ازدواج سنتی هم متنفرم. پدر و مادرم هم پیرن شب ها زود میخوابن من بدبخت نمیدونم چی کار کنم از تنهایی. خیلی هم محدودم. امروز ۱۷ بسته کدئین خریدم بخورم کار خودم رو تموم کنم. همه درها به روم بسته واقعا به اخر خط رسیدم. ادمایی با رزومه های خیلی ضعیف تر از من الان سر کارن ولی نمیدونم چرا برای من درست نمیشه. واقعا یک درصد هم امید ندارم اوضاعم درست بشه
قرص برنج خریدم ولی چون مرگ دردناکی داره نتونستم بخورمش. کدئین فکر کنم عذابش کمتره
وااا این حرفها از شما خانم تحصیلکرده بعید وقتی شما تونستی تو یه رشته خوب فارق التحصیل بشی من به زور تونستم فوق دیپلم بگیرم به زوووور پارتی اونم شما تا اینجا پیش رفتی حتما یه کار خوبم پیدا میکنی انشالله
یکم بیشتر فکر کن زود جا نزن از زندگی من نه اینجام ک حرفای انگیزشی بزنم نه چیزی فقط میگ ...
امیدوارم. خیلی ها باورت میشه با ۳ یا ۴ تا مقاله هئیت علمی شدن ولی من چی حتی شهرهای جنوبی هم نخواستنم. کاش یکی بهم می گفت بدبخت به هیچ جا قرار نیست برسی این قدر تلاش نکن. با ۳۵ سال سن دارم با ۶۰۰ تومن پول تو جیبی زندگی می کنم زیبا نیست؟