2777
2789

روزی که با ادم منفی شروع بشه تا اخرش بد میشه من ی خواهر دارم از اول بدشانسی میاورد واسم امروز گوشی مادر بیچارمو گرفت گف کار دارم ماهم بیرون میرفتیم من یکم دیرتر رفتم چون مامانم گوشی پیشش نبود الاف شدیم اعصابمون خراب شد نیم ساعت منتظر تاکسی بودم اخرشم ی دختر کوچولو میدوید بهم خورد باباش بهم عصبانی شد واسه اون دخترم ناراحتم ولی همش تقصیر خواهرمه خیلی بدم میاد ازش وقتی برگشتیم هردومون عصبی بودیم و سر درد گرفتیم 

منم امروز روز بدی داشتم 

امیدوارم تموم شده باشه دیگه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم چی شد این خواهرم کلا تو هرکار دخالت کنه فک میکنم بدشانسی میاره

اتغاق خاصی نیفتاده که این حسو تلقین نکن به خودت درمورد خواهرت 

والا من از ساعت 4صبح خابم نبرد هرکار کردم پاشدم صدقه دادم و.. دراز کشیدم 

4و نیم خواستم بیدارشم کمرم به درد بسیاااارشدبدیگرفت که یه لحظه حالمو خیلی بد کرد یه حال عجیب انگار داشت روح از بدنم جدانیشد 

قبلا هم کمردرد داشتمولی این فقط درد کمر نبود احساس میکردم تو یه تایم 8دقیقه ای آب جوش ریختن رو پوست سرم مثل نایلون داره جمع مبشه 

حالت تهوع داشتم 

سر همه انگشتام گزگز میکردم رنگم مثل گچ شده بود عرق سرد میبکردم 

حال خیلییی بدی بود که خداراشکر بعد یه ربع تمومشد ولی کمردرد هنوز هست 

رفتم محل کار پیاده شدم دیدم ماشینم پنچر کرده 🤕

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️