2777
2789
عنوان

مژه هام رفتن😭😭

6171 بازدید | 50 پست

ریزش شدید مژه گرفتم در روز ۴ تا اینا میریزه مدتیه ریمل هم نمیزنم حتی ولی باز میریزه چیکار کنم؟ دارم دیوونه میشم 😭 ریزش موهام کم بود اینم اضافه شد. کسی مثل من هست؟ 

اره من 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم ریزش ابرو گرفتم شدید 

از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم

تقویت کن،سرم مژه سریتا بخر اگرم پولشو نداری  اب قند دورس کن مثل خط چشم بزن ب ریشه 

من چند سال پیش میزدم بلند پُر شده بود ولی چون استرس دارم، قلیون سیگار میکشیدم، ریزش گرفت الان سریتا میزنم عالی شده

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
تقویت کن،سرم مژه سریتا بخر اگرم پولشو نداری  اب قند دورس کن مثل خط چشم بزن ب ریشه  من چند ...

واقعا سریتا ریزشش رو کم کرد؟ خوب باشه میخرم. الان بازم میریزه چند تا مثلا؟