2789
عنوان

عردسی

208 بازدید | 2 پست

@فرنازجان  

نه عزیزم وضع مالیشون خیلی پایین بود 

تو یکی از پایین ترین مناطق شهرمون ساکن بودن 

تو دانشگاه با برادرم اشناشده بود 

انقدر برای ما ناز وادا اومد این خانم 

میگم ماهم بخاطر این که برادر ناتنیم بود جرات نمیکردیم حرف بزنیم خیلی سریع برادرمو پر میکرد

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

ممنونم عزیزم از پاسخگوییت..  خداشانس بده والا. مشابه ایشونو داشتیم توی اطرافیان ولی نه دراین حد. دختره بخدا توی روستای کوچک زندگی میکرد حالا اومده شهر حتما باید بالاشهر زندگی کنه. خرید عروسیش با وسواس فراوان. چون پسند خانم نبود.الان که  تیپش ببینی ادم دهنش وامیمونه.ما که خودمون مجردی  توی رفاه بودیم  همش توگوشمون خوندن توزندگیت قانع وبساز باش.اخرشم همین شدیم☹کم خرج وقانع😕

پارسا پسرمامان😍
ممنونم عزیزم از پاسخگوییت..  خداشانس بده والا. مشابه ایشونو داشتیم توی اطرافیان ولی نه دراین حد ...

قربونت 

من حقیقتا به اینجور افراد عقده ای 

نه مثه اینا باشیم ، ته مثه خودمون ساده زیست 😂🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم