2821
2789
عنوان

خیلی میترسم😰😓

180 بازدید | 20 پست

از جراحی 

رفتم دکتر مغز و عصاب ام ار ای گرفتم میگه که پاره شده دیسکت (دیک کمر) برو عمل کن 

من خیلی میترسم تروخدا کسی تجربه ای چیزی نداره 

بدون عمل یعنی خوب نمیشه؟؟

در دنیایۍ ڪہ همہ مےخواهند خـــدای  جذّابـیـّت باشنـــد تو👈🏻 خــودت باش👉🏻 اینجورۍ از همہ جذّاب ترۍ🙂

چند سالتونه؟

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای مامانم تاپیک زدم  ۳۷ سالشه

نگران نباشید خوب میشند البته بعد عمل شاید مثل روز اول نشه اما درد دیگه میره فقط نباید چیز سنگین بلند کنند و زیاد بشینند چرا میترسید ترستون چیه؟ شما

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

منم دیسک کمر داشتم. شدید

گفتن اگه عمل نکنی، فلج میشی.

رفتم پیش پزشک سنتی.

با آدامس سفید و کمربند وزنه برداری، کمرم رو بست.

۲۰ روز استراحت مطلق کردم و خوب شدم.

عمل نرو. متأسفانه خیلی از مواقع خوب نمیشه.

نگران نباشید خوب میشند البته بعد عمل شاید مثل روز اول نشه اما درد دیگه میره فقط نباید چیز سنگین بلند ...

مامانم میترسه میگه عمل موفقیت امیز نشه و فلج شه خدایی نکرده

در دنیایۍ ڪہ همہ مےخواهند خـــدای  جذّابـیـّت باشنـــد تو👈🏻 خــودت باش👉🏻 اینجورۍ از همہ جذّاب ترۍ🙂
منم داشتم بهم گفت عمل کن ولی عمل نکردم. و شروع به ورزش کردم شکر خدا خوب خوب شدم

عه واقعا مال شما هم میگفتن پاره شده؟ 

منم دیسک کمر داشتم. شدید گفتن اگه عمل نکنی، فلج میشی. رفتم پیش پزشک سنتی. با آدامس سفید و کمربند ...

واقعا الان کاملا خوب شدین؟ 

مامانم میترسه میگه عمل موفقیت امیز نشه و فلج شه خدایی نکرده

نه فکر بد نکنید بعدم خیلی خیلی کم اینجوری میشه الان دیگه مدرن شده روشها هم تغییر کرده

عه واقعا مال شما هم میگفتن پاره شده؟ 

مهره L5 و L3 افتضاح بود.

ولی خوب شدم.

حتما روی پنجه پاهات نمی تونی وایسی، نه؟

ولی سنتی برای من عالی بود.

دکتر گفته بود کنترل ادرار رو از دست میدی.

ولی همش چرت و پرت بود.

عمل واسه وقتی هست که تصادف بشه یا ضربه محکم بخوره. 

بیشتر دیسک کمرها، از سرپا وایستادن زیادی هست.

نه فکر بد نکنید بعدم خیلی خیلی کم اینجوری میشه الان دیگه مدرن شده روشها هم تغییر کرده

شما عمل شدین تاحالا؟

شما عمل شدین تاحالا؟

عمل نشدم اما بودند دوستان

مهره L5 و L3 افتضاح بود. ولی خوب شدم. حتما روی پنجه پاهات نمی تونی وایسی، نه؟ ولی سنتی برای من عا ...

مامانم میگه کمرش درد نمیکنه اگرم بکنه خیلی خیلی کم 

میگه پاهام درد میکنه مث سیاتیک انگار به پاش میزنه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز