2777
2789

مامانم اینجوری بود ولی من کار خودمو کردم الان اکی شده.

مادر شوهرم اینجوریه دخترش همه چیزشو یعنی هررررررچی تا اتاق خوابشم میگه به مامانش. یه هفته مامانش نباشه افسردگی میگیره هیچ کاری خودش نمیکنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم اینجوری بود ولی من کار خودمو کردم الان اکی شده. مادر شوهرم اینجوریه دخترش همه چیزشو یعنی ...

چیکار کردی که ناراحت نشه منم دارم کارخودمو میکنم فقط کافیه یه چیز کوچک بفهمه دوباره شروع میکنه دخالت ...

چقدرررر تو شبیه منی خدایااا

مامان منم دقیقا همینه...بیچاره م کرده...بچه دومم داره میاد هنوز واسه لباس تن منم نظر میده ...

هرچی میخوام نگم میگه ایشالا برم زیر خاک که هیچ حرفی به من نمیزنی...تو این پنج سال زندگیم کل دعواهای منو شوهرم سر دخالتای مامانم بود😭😭😭

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
چقدرررر تو شبیه منی خدایااا مامان منم دقیقا همینه...بیچاره م کرده...بچه دومم داره میاد هنوز واسه لب ...

مامان من خیلیم مهربونه باهام ولی تا وقتی به حرفشم یعنی علنا بدش میاد با یه دوستم یه جا برم فقط میخواد باخودش باشم حالا دوستمم بیاد هرجام برم خودش باشه فقط تازه تو خونشونم زندگی میکنم نمیزاشت قبلا حتی ناهار درست کنم سر ظهر میگفت بیا ناهار

مامان من خیلیم مهربونه باهام ولی تا وقتی به حرفشم یعنی علنا بدش میاد با یه دوستم یه جا برم فقط میخوا ...

دقیقااا همینه مامان منم ...همه دخالتاش از سر مثلا مهربونیشه ...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
چیکار کردی که ناراحت نشه منم دارم کارخودمو میکنم فقط کافیه یه چیز کوچک بفهمه دوباره شروع میکنه دخالت ...

ناراحت شد دعوامون شد قطع رابطه کردیم تا تونستم فاصله حفظ کنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ناراحت شد دعوامون شد قطع رابطه کردیم تا تونستم فاصله حفظ کنم

خب خواهرمم همین شده ماهی یه بار میاد و هیچی هم نمیگه بهش من بیچاره باهاش تو یه خونه بودم ازمم شدید انتظار داره حالا یه وقتها یه روز درمیون زنگ میزنم و نمیرم ببینمش ولی تا اخر ماه میریم تو یه خونه دوباره

با مادرت دعوا نداشتی؟

من بحث نمیکردم. 

اهلش نیستم. فقط کار خودمو میکنم