2777
2789
گفتن ارزون تر میشه 

کلا ده تومن دارم ،یه النگو میشه، 

نمیدونم برم بخرم الان یا بمونم منتطر 🚶 گرونتر بشه باز پولم نمیرسه ، از همون النگو یکی دیگ ام دارم مجبورم همونو بردارم 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی میلیارد  گرمی ۲۵۴۰ گرفتم    طلا اب شده بی اجرت   فعلا ک ۱۵۰ م ضرر کردم بقیش با ...

نگران نباش عزیزم هیچی گایین نمیاد کار خوبی کردی عشقم موفق باشی اواسط ماه بعد جهش قیمت داره

طلای دسته دوم اب میکنن  میکنن شبی شمش میفروشن  گرمی  هستش

خوب وقتی میخرید به خودتون میدن؟ چون من شنیدم خود طلا آب شده رو بهت نمیدن فقط یک مدرک میدن که نشون بده تو طلا آب شده داری

هر کسی امضامو دید میشه برای خونه دارشدنم یه صلوات بفرسته 🙏
ماشالابهت افرین سرمایه داری واسه خودت دست روسرماهم بکش عزیزم

۱۵۰ ت ضرر کردم  والله پول ماشینم بود فروختم   ماشین نوشتم هنوز معلوم نیس کی درمیاد  

بعد با ماشین شوهرم دوتا یکی استفاده کردیم ک زدم اونو ترکوندم   تو پارکینگ کلانتری  😂الان پیاده ایم    ماشینم گرون شد   کلا ضرر کردم  

عزیزجان یه سوال برای خریدن این حجم ازطلا ایاپارتی چیزی لازمه یانه .همینجوری کم کم ازمغازه خریدی  ...

ن رفتم طلافروشی  خریدم  پارتی نمیخاد گ پول میخاد 

همه طلافروشی ها دارن   شمش کردن روش مهر و امصا و اندازه داره فاکتور مشخص و دونهر داره   اجرت ایناشم صفر