2777
2789
عنوان

می‌خوام از خونه برم

1175 بازدید | 13 پست

سلام خسته نباشید 

من خانوادم خیلی اذیتم میکنن در این حد که یک بار خونه رفیقم بودم مثل اینک از طرف ماما واسه پدرم پیام میاد پدر و مادرم بهم میگه تو ماما چیکار میکنی اینقدر گریه کردم قسم خوردم خونه رفیقمم بازم باور نکردن رفتن مطب فهمیدن که اون برای چند ماه پیش بود که بخاطر قد و وزنم بود که تازه ثبت شده بود بهشون چیزی نگفتم 

قبلا اینطور بود که هر روز می‌تونستم برم بیرون ولی چیزی نمیگفتن زیاد ولی جدیدا که زیاد میریم محل زیاد پیش رفیقام نمیرم ولی خب امروز رفتم امروز ساعت یک ظهر مامانم زنگ زد گفت کجایی گفتم خونه رفیقم گفت باور نمیکنم گوشی رو بده بهش گوشی رو دادم بازم چیزی نگفتم بار دوم پدرم زنگ زد ساعت چهار گفت کجایی گفتم خونه رفیقم گفت همین الان بیا گفتم باشه بعدش رفتم به مادرم زنگ زدم گفتم قضیع چیه چرا جدیدا باهام اینطوری رفتار میکنید می‌خوام ساعت هفت بیام خونه ب جا اینک شش بیام دارم فیلم میبینم پیش رفیقام ی دفعه داداشم گوشی رو گرفت گفت همین الان بیا اگرنع تیکه تیکت میکنم منم قطع کردم نشستم گریه کردم مادرم برگشت به گوشی رفیقم زنگ زد گفت همش تقصیر تو هست دخترمو از راه در بیاری آبروم رفت پیش رفیقام خیلی خانوادم اذیتم میکنن تازه این نصفش بود 

تصمیم گرفتم از خونه برم اگه برم یک استان دیگه بازم میتونن پیدا کنن مثلا گوشی رو عوض کنم ‌و سیمکارتمو هم بشکنم بازم میتونن پیدا کنن؟

ممنون میشم کمکم کنید 

بخاطر این چیزا بری؟؟ 

عقلت کجاس دخترر

بلاخره ازدواج میکنی

تو مجردی طبیعیه حساسن بخاطر خودته

منی که کل روز تو خونه حبس شدم چی بگم؟؟؟ 

عاشق کربلا🥺 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین(ع) آقام حسین همه میرن تو میمونی برام:)خدایا کمکم کن آرامشم تویی خدا جونم💚پناهم باااش😭 با آل علی هرکه درافتاد ور افتاد فقط حیدر امیرالمومنین است❤ چادرم یادگار مادرم زهرا سلام الله است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا هم چند بار خواستم خودکشی کنم بیمارستان رفتم ولی بازم حالم اوکی شد و روانشناس ها هم حق رو به من دادن و رفتم پیش روانپزشک چند ماه دارو مصرف میکردم بخاطر خانوادم و بزور قرص ها رو گذاشتم کنار ولی خیلی حالم خوب شده بود پیش رفیقام میرفتم ولی باز دارم به حالت قبل برمی‌گردم نمی‌دونم چیکار کنم واقعا خانوادم درکم نمیکنن

بخاطر این چیزا بری؟؟  عقلت کجاس دخترر بلاخره ازدواج میکنی تو مجردی طبیعیه حساسن بخاطر خودته ...

هعی ولی من دوست دارم همین مجرد باشم و ازدواج نکنم دوست دارم واسه خودم مستقل باشم واسه خودم کار کنم واسه خودم زندگی کنم ازدواج نکنم

به نظرت از خونه برم میتونن پیدام کنن؟

فکر هم نکن بیرون باغ دلگشاست .همین امشب از خونه بری ،کجا میخوای بمونی ،نگو خونه رفیق که بفهمن از خون ...

فقط میخواستم بدونم اگه برم یک استان دیگه میتونن پیدام کنن؟

خب چرا همش بیرونی؟!!!! سرظهر خونه رفیق بودی ساعت ۴ هنوز خونه رفیق بودی .!!!!!

آخه مادرم رفیقش منو به ناهار دعوت کرده بود رفتم بعدش مادرش رفت یکم نشستیم که ی دفعه اتفاق ها شروع شد من قبلا از ساعت ده صبح میرفتم تا یک شب ولی دیگه عوض شدن دیگه همین می‌خوام برم بیرون باید هزارتا بهونه جور کنم که تهش باز باهام بحثشون بشع

فقط میخواستم بدونم اگه برم یک استان دیگه میتونن پیدام کنن؟

فکر کن رفتی و پیدات هم نکردن ! کجا میخوای بمونی،میخوای کار کنی تو شهر خودت کار پیدا کن .وقت زیادی هم سرکارت باش .اما از خونه رفتن بزرگترین اشتباهیه که میکنی 

فکر کن رفتی و پیدات هم نکردن ! کجا میخوای بمونی،میخوای کار کنی تو شهر خودت کار پیدا کن .وقت زیادی هم ...

آخه خیلی اذیتم میکنن اصلا نمیتونن درکم کنن میخوام برم کار کنم میگن نه تو باید واسه خودت کار کنی نه برای بقیع میگن برو آرایشگری و خیاطی یادبگیر ولی من علاقه ندارم

سلام

تاپیکت رو خوندم 

شرایطتت رو درک میکنم

منم خیلی وقته میخوام از خونه برم 

ولی جایی رو ندارم

نمیدونی چه سرگذشتی رو گذروندم و الان دارم تو چه شرایطی زندگی میکنم 🖤

الان فقط تو فکر فرار یا خودکشی‌ام 🥀

میخواستم فرار کنم 

ولی دیدم اگه بخوام فرار کنم سرپناهی ندارم و میدونم اینطوری بخوام زنده بمونم زندگیم سیاه‌تر میشه پس همون بهتر خودکشی کنم 

از اون طرف مصمم خودکشی کنم ولی مطمئن نیستم و میترسم 

بااینکه از زندگی به طور کامل سیر شدم و به معنای واقعی کلمه خسته‌ام ولی باز حس میکنم این آخرش نیست و یه راهی هست

نمیدونم

موندم چیکار کنم

کجا باید برم؟

واقعا کم آوردم 🥲🖤