2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقتیه

من خیلی درگیر این مشکل بودم 

یه بنده خدا یه توصیه کرد که برات میفرستم

به حرفش گوش کردم و خوب شدم

من عذاب کشیدم ۹ ماه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

بعضی وقتا از سردی مثانه هست.اگر حسش زیاد داری ممکنه عفونت باشه.یا شاید افتادگی مثانه باشه.یا حتی گاهی اوقات تلقین و وسواسه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

سلام . من دارو برام اثر نداشت البته تو دارو ها هم فقط اکسی بیوتین خوردم تخصصی و بیشتر بهم چیزی ندادن اما خیلی بد بودم و اکسر بعد ببخشید رابطه حتما عفونت ادرار شدید یا حتی خونی میگرفتم و کلی سونو های قسمتای مختلف بدن رو دادم که همه سالم بود اما تنها کاری که کردم اینکه اصلا اون لحظه ای که گلاب بروت حس ادرا داشتم نمیرفتم چند لحظه تحمل میکروم یه متخصص زنان اینو بهم گفت هر وقت داشتی همون موقع نرو شده بزار یکم بعد برو و مهم تر از اون حتما بعد رابطه باید بری دستشویی میدونی قبلش حمام میرفتم بعد رابطه اما اون فایده نداره باید حتما بعد رابطه دستشویی برید و کامل خودتونو تو دستشویی بشورید حالا بعدش حمام که همه میرن .در کل تمام چیزایی که انجام دادم همین ببود تا قبلش کافی بود ببخشید ادرارم بگیره اگه نمیرفتم میخواست بریزه یا اگه میرفتم توی دستشویی حتما باید دستشویی میکردم اما الان اجازه نمیدم مثانم عادت کنه مثلا میرم تو دستشویی مسواک میزنم اما دستشویی نمیکنم گاهی و حس ادرار بهم دست نمیده تو مثانه عصبی بنظر من مثانت میشه مثل یه بچه لوس که هر موقع چیزی خواست نباید بهش بدی که لوستر نشه 😁اینا تجربیات من بود که واقعا خداروشکر اثر گذاشت البته اصلشو دکتر زنانم گفت این کارو بکن امیدوارم روشمام اثر بذاره انشالله شمام خوب بشید عزیزم😙

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

و اولش از سه ساعت یبار شروع کن و اگه گرفت اون لحظه نرو بزار پنج دقیقه بعد نه که اصلا نرو کم کم بدنتو عادت بده به این شیوه اما اگه دوست داری از یک پزشک شده عمومی بپرس که این روش برات ضرر نداشته باشه خدای نکرده چون باز ابعاد بیماری هرکسی با اون یکی فرق داره حتما از پزشک بپرس بعد امتحان کن عزیز یوقت حالتو بدتر نکنه 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10549678/مثانه-عصبی?postId=287349172

این تاپیک عالیه

من خیلی درگیر این مشکل بودم یه بنده خدا یه توصیه کرد که برات میفرستمبه حرفش گوش کردم و خوب شدممن عذا ...

سلام ببخشید میشه بگین چیکار کردین من اینجوری شدم خیلی اذیت میشم توروخدا اگه می‌بینید بگید بهم چیکار کردین