2789
عنوان

بیاید کمکم🥹

90 بازدید | 15 پست

خانوادم میخوان به زور شوهرم بدن به کسیکه خوشم نمیاد اما فقط همین خواستگارو دارم. من هرچی میم ازش خوشم نمیاد میگن ایرادی نداره اهل دود و دم نیست و…. اصلا به حرفم گوش نمیدن من اصا از قیافشم بدم میاد

میگن علاقه بعد ازدواج ایجاد میشه

کلی بحث کردم باهاشون😭

توروخدا بگید چیکارکنم

قلبم دردمیکنه

حالم خیلی بده

توروخدا دعام کنید

دارم میمیرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به خود پسره بگو پس بکشه  بگو دوست ندارم زندگی در هردوتامون سیاه میشه

خب اون موافقه اگه یهو بگه نه خانوادم شک میکنن. باید بهش بگم یه بهونه ای بیاره چی بگم به نظرت؟

نه سنتیه بابام رفته تحقیق میگه خوبه چی کارکنم😭

واییی🤦🏻‍♀️

بابات ک نمیخاد باهاش زندگی کنه از نظر اون خوبه شاید از نظر ط نباشه👀

اگ ب حرفات گوش نمیدم تهدید کن بگو مثلا فلان کار رو میکنم ال میکنم بل میکنم

هوم
واییی🤦🏻‍♀️ بابات ک نمیخاد باهاش زندگی کنه از نظر اون خوبه شاید از نظر ط نباشه👀 اگ ب حرفات گوش ن ...

نمیدونم چشون شده

من اصا از ظاهر پسره هم بدم میاد😭 کلی باهاشون بحث و دعوا کردم میگن باید دلیل درست بیاری علاقه که بعدا ایجاد میشه

خب اون موافقه اگه یهو بگه نه خانوادم شک میکنن. باید بهش بگم یه بهونه ای بیاره چی بگم به نظرت؟

بهش راستشو بگو 

بگو آقای فلانی من می‌خوام یه حقیقتی رو بهتون بگم شما آدم خوبی هستید و (یکم ویژگی‌های مثبتش) ولی تا آدم به دلش نشینه که نمیتونه با یکی بره زیر یه سقف من شما رو دوست ندارم نمیتونم باهاتون یه عمر زندگی کنم اگه زندگی خوبی رو هم داشته باشیم من به خودم مدیونم و هیچکدوممون رضایت نداریم 

به نظرم هم من هم شما لیاقت اینو داریم که تو زندگی باشیم که به دلمون بشینه ... بعدم از سختگیری خانوادت بگو و بعدشم ازش خواهش کن یه بهانه منطقی بیاره مثلاً اینکه راه دوره یا همچین چیزی بعدم خودش میره به هم میزنه

بهش راستشو بگو  بگو آقای فلانی من می‌خوام یه حقیقتی رو بهتون بگم شما آدم خوبی هستید و (یکم ویژ ...

خیلی خوب گفتی.

به نظرت لو نمیده به بابام؟

حالا باید شمارشو گیر بیارم

خیلی خوب گفتی. به نظرت لو نمیده به بابام؟ حالا باید شمارشو گیر بیارم

اصلاً باهاش حرف نزدی تاحالا؟! 🥺

خیلی زود داری تصمیم میگیری صبر کن یکم یکم آشنا بشین بعد بهش نه بگو پس فردا پولدار شد به جایی رسید زن و بچش تو رفاه بودن حسرت میخوریا !!! نمیگم پا رو دلت بذار 

فقط یکم صبر کن یه کوچولو.. انقد عجول نباش، ببین اصلا شاید یت حکمتی داشت آشنا شدی باهاش

میتونی همین الان ردش کنی ولی تو حتی باهاش حرف نزدی معلوم نیست از رو عکس دیدیش کجا دیدیش اینجوری میگی 

قرار نیست بگی باشه به همین زودی 

قرارم نیست هیچی نشده رد کنی!

اصلاً باهاش حرف نزدی تاحالا؟! 🥺 خیلی زود داری تصمیم میگیری صبر کن یکم یکم آشنا بشین بعد بهش نه ...

دو بار دیدمش خوشم نمیاد ازش شرایطشم خیلی بده. پدرم میخواد پول بهش بده