2777
2789

ناشتا میری ازمایشگاه ،یه دور ازت خون میگیرن،بعد یه پودر میدن میخوری بعد دوباره ازت خون میگیرن

دقیق یادم نیست ک همین دو مرحله اس یا بازم دوباره خون میگیرن یا نه

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ناشتا ازت میگیرن، بعدش یه پودر شیرین رو با آب قاطی میکنن باید تو ۵ دقه بخوری، بعدش یکساعت بعد آزمایش میگیرن، من یه مرحله دادم ولی اگه دکترت بخواد دو ساعت و سه ساعت بعدش هم باید آزمایش بدی

ناشتا میری اول ازت خون میگیرن و ادرار، بعد پودر مرگ رو بهت میدن😂 خیلی شیرینه من حالت تهوع گرفتم .بعد اینگه پودر رو خوردی دوبار دیگه به فاصله هربار یک ساعت ازت خون میگیرن 

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  

یه پودر با آب قاطی میکنند میدن میخوری 

ناشناس یه خونه ازت میگیره 

یه ساعت بعدشم یه واحد خونه 

دوباره یه ساعت بعد ترش یه بازم خون میگیره میخوان ببین خون ات تحمل مصرف قند داره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ناشتا میری ازمایشگاه ،یه دور ازت خون میگیرن،بعد یه پودر میدن میخوری بعد دوباره ازت خون میگیرن

چن بار ؟

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕
یه پودر با آب قاطی میکنند میدن میخوری  ناشناس یه خونه ازت میگیره  یه ساعت بعدشم یه واحد ...

الان جدی نوشتی اینارو چ خلاقیتی 🤣🤣🤣👍👍👍👍

و افسوس که باکره از بی پولی فاحشه شد.و فاحشه با پول باکره ....🖤🤕

تحمل گلوکز یا چالش گلوکز ؟ یکیو انجام میدی اگ مشکوک ب دیابت بارداری باشی اون یکی رو هم میری دقیق نمیدونم کدومه. من فک کنم تحمل گلوکز رفتم ناشتا میری ی نمونه خون و ادرار میگیرن بعدی لیوان اب بسیاااااار شیرین ک همون گلوکزه میخوری نیم ساعت بعد دوباره خون میدی و تمام اگ بالا بیاری یا چیزی بخوری آزمایش خراب میشه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

حداقل از۸ساعت قبل بایدناشتاباشی میری اونجایه نمونه خون وادرارازت میگیرن بعدش گلوکزومیدن میخوری یه ساعت میشینی دوباره دوتاخون ازت میگیرن وقتی گلوکزوخوردی حواست باشه بالانیاری 

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

آزمایش پودری برای دیابت بارداری دیگ😐💔

نشنیده بودم بگن آزمایش پودری، قند سه مرحله ای هست، یکی قند ناشتا، دو تا محلول هم بهتون میدن، و بعد از اونا هم آزمایش میگیرن

صبح اول وقت هم برو،چون حداقل تا ۱۱ اونجایی،

دیر بری مثلا ۹ یا ۱۰ بری انجام نمیدن میگن برو فردا اول وقت بیا

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
2790
2778
2791
2779
2792